Ze zijn gewoon verdwenen … Google heeft je favoriete YouTube-overnacht verwijderd!

0
Luister naar dit Artikel

Door Lisa Haven


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ik heb je gewaarschuwd dat het eraan kwam en nu is het hier! Google bedriegt miljoenen, val niet voor hun leugens. In de onderstaande video bewijs ik dat Google (niet YouTube) meerdere christelijke en conservatieve YouTube-kanalen uit hun feed heeft verwijderd. Als je mijn naam ‘Lisa Haven Youtube’ in de zoekmachine van Google zou intikken, zul je merken dat er geen directe link meer is naar mijn YouTube-kanaal. In plaats daarvan zijn er talloze andere kanalen die linken naar mijn YouTube-kanaal.

Aangezien ik het grootste kanaal onder die naam ben, zou ik eerst moeten verschijnen, in plaats daarvan zijn er GEEN directe links naar mijn kanaal. Hierdoor kan Google in enkele seconden alles uitschakelen en ondertussen mensen laten geloven dat ik er nog steeds ben. Een flagrante leugen. Dit zijn het soort spellen dat ze spelen. Om je te laten denken dat ik er ben terwijl ik in werkelijkheid ben neergeslagen. Als je niet-conservatieve christelijke kanalen zoekt, zie je hun kanaal bovenaan bovenaan staan ​​en als je erop klikt, is dit hun directe pagina, niet iemand anders die naar hun kanaal linkt. Dat alles en meer hieronder…

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later