We hebben geweldig nieuws en dat willen we delen!

0
Luister naar dit Artikel

Vaste lezers van World Unity weten het vast nog wel dat ik bijna een jaar geleden rond deze tijd de noodklok heb geluid, omdat na meer dan 10 jaar alles zelf gefinancierd te hebben een zogenaamde “perfect storm” alles wat ik heb neergezet ten onder dreigde te laten gaan.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dankzij de Covid-19 pandemie was de advertentiemarkt vrijwel geheel ingestort. Dat betekende dus dat er meer geld uit eigen zak dat bij de projecten moest maar na dat meer dan drie maanden te hebben volgehouden, ging dat niet meer omdat  de pandemie ook mijn reguliere werkzaamheden behoorlijk heeft geraakt en mijn inkomsten uit dat werk meer dan gehalveerd zijn

Jullie allemaal stonden op en binnen 3 maanden was het bedrag dat ik nodig had gerealiseerd en kon ik alle projecten voor de rest van 2020 veilig stellen. Dat is iets waarvoor woorden nog steeds tekort schieten om mijn dankbaarheid hiervoor uit te drukken.

Zoals ik destijds al heb uitgelegd ben ik in dat jaar aan de slag gegaan om een blijvend donatie systeem te implementeren en tevens te werken aan een webshop die samen de advertenties moeten gaan vervangen en we zijn goed op weg. De webshop is bijna klaar en het wachten is nog tot een paar producenten zo ver zijn en dan kunnen we deze lanceren. Het donatiesysteem hebben we nu en na wat tegenwerking van de bank hebben we nu eindelijk een partij die in alle behoeften op dat gebied kan voorzien. Hierdoor zijn de binnenkomende donaties bijna op het niveau dat nodig is om reguliere advertenties te kunnen verwijderen van de websites.

Echter, zoals u zich wellicht ook nog kan herinneren voelde ik me bezwaard om zomaar donaties te accepteren en dankzij Onze nieuwe partner voor het verwerken van de donaties kan ik daar nu eindelijk iets aan gaan doen. Ik ben daarom begonnen met het opzetten van nieuws.vip wat de website wordt voor donateurs waar u alle artikelen die ik publiceer op Word Unity maar ook op Health Bytes, Naturotheek en alle andere projecten binnenkort zonder enige vorm van advertenties kunt gaan lezen.

De lancering van Nieuws.vip is tevens de reden dat u deze week minder artikelen heeft zien verschijnen maar dat zal heel binnenkort ook weer opgelost zijn en kunt u als vanouds weer dagelijks nieuwe artikelen tegemoet zien.

Ik verwacht de website na komend weekend klaar te hebben waarna ik alle vrienden van mijn projecten welkom mag heten en advertenties, pop ups en alle andere zaken waarvan ik weet dat ze vervelend zijn verleden tijd zullen zijn voor alle vrienden van het Uruverse. Het voelt goed dat ik voor onze donateurs eindelijk iets terug kan geven voor alle onmisbare hulp en ondersteuning! Tevens hoop ik dat lancering van Nieuws.vip de stabiliteit gaat brengen die zo nodig is om ons buiten de klauwen van de Elite, Big Pharma en (R)overheden te houden omdat het ons echt onafhankelijk zal maken!

Hou daarom de komende dagen een oogje op onze websites want we gaan het uiteraard groots aankondigen

Word heel binnenkort vervolgd!

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later