Vliegende onbekende voorwerpen in de lucht (ufoos)

0
Luister naar dit Artikel

Naar aanleiding van het artikel: Wat NASA niet wilde dat u zou zien’ te lezen op deze site dacht ik terug aan hoe lang al ik bekend ben met het bewuste onderwerp, ik heb veel erover gelezen , o.a. het tijdschrift De Bres kwam in de jaren 70 met een uitgebreid artikel over genoemd onderwerp. In mijn vriendenkring hield men zich ook bezig met de onbekende vliegende voorwerpen in de lucht die zo uit het niets te voorschijn kwamen en weer in het niets verdwenen. Tenminste bij velen die het waar namen andere mensen hadden geen ‘gelukkige waarneming’ of ‘ontmoeting/ervaring’ hoe men het ook wil noemen. Een vriendin die met mij regelmatig de sauna bezocht in de Kosmos te Amsterdam, (het 1ste centrum in Nederland wat alternatieve cursussen aanbod en waar men byzondere boeken, kruiden kon kopen) belde mij ontdaan op midden in de nacht, en eerlijk ik was er niet gelukkig mee, de wekker stond op 05.00 toen de telefoon ging , ik nam slaperig op , maar was meteen klaar wakker aan de stem van m’n vriendin hoorde ik dat ik het beste maar meteen aar de douche kon rennen, aankleden en naar haar toe, om haar te laten praten. Dus ik in de vroege ochtend door de lege straten van half Amsterdam gefietst en daar stond ik dan voor haar deur en belde aan en wachtte .. weer op de bel gedrukt en ja hoor eindelijk ging de zoemer en de deur sprong open. Ik liep heel rap de twee trappen op, en in de deur stond een ontdane vrouw helemaal bleek en rode ogen van het huilen. Ik vroeg aan haar ; wat is er gebeurd? vertel es en heb je al wat gedronken of gegeten sinds gisteravond? Je was toch in Groningen geweest met je auto?? Hoe was de reis? onderweg nog iets mee gemaakt?? Met een jammerende kreet rende m’n vriendin naar de w.c. en probeerde over te geven, nou er kwam niks behalve gal en wat maagzuur. Ik schrok ervan en haalde m’n shag te voorschijn en begon een sigaretje te draaien en vroeg zal ik thee zetten ? wil jij ook thee…. snotterend stemde vriendin daarmee in. Ik stond te bedenken tijdens het vullen van de waterketel wat ik moest doen of zeggen want in deze staat had ik haar nog nooit meegemaakt. Ik stak m’n shaggy aan en deed het keukenraam open en keek naar buiten het werd al licht . Ik draaide me om en keek m’n vriendin aan die inmiddels in stoel zat met een zakdoekje in haar handen geklemd en daarmee frutselde
en wilde praten maar niet durfde te praten. Ik zei ; Mira , kom kan je me wat vertellen? is er wat gebeurd onderweg? Mira keek me aan en knikte, ik hoorde de fluitketel en haalde hem van het vuur en goot het water in de kan, en gaf haar een kopje thee, Mira begon voorzichtig te praten , ‘ toen ik tussen Assen en Amersfoort reed zo tegen 1.00 in de vroege nacht was er plotseling een vreemd voertuig naast me en het was net alsof ik onder stroom stond. Mira begon weer te huilen en moest weer overgeven. Ik vroeg aan haar ; was het een auto? nee het was een soort van ufo antwoordde ze. M’n brein draaide op volle toeren wat te doen met deze situatie? ik kon haar niet alleen laten maar ik werd ook op mijn werk verwacht. Het was inmiddels al 7.30 uur ineens schoot me te binnen wie ik kon bellen , Laurens de zen leraar die had toch tijd in overvloed, en ik belde met Laurens en hij kwam gelukkig, Ik bleef wachten tot de bel ging en liep hem tegemoet en legde in het kort uit wat Mira mij verteld had en vroeg blijf tot 6 uur dan kom ik om te koken, samen gingen we de huiskamer van Mira binnen en zij zat witjes op haar stoel. Laurens begroette haar en nam ook een kopje thee en ging zitten op de bank, en ik deed mijn jas en ging de trap af en sloot de buitendeur zachtjes, en nam de fiets van het slot en ging richting werk. Om 18.00 stond ik weer voor de deur van Mira ik belde aan . vlot ging de deur open Laurens stond boven aan de trap met z’n vinger op de lippen sssssstttt ze slaapt eindelijk. Ik wenkte hem . kom we gaan naar buiten een stukje lopen en dan praten we, dat was een uitstekend plan vond Laurens. Onderweg vertelde Laurens dat Mira een heftige ontmoeting heeft gehad met een ufo en met wezens erin die haar onder een soort van stroom hebben gezet, en dat heeft lichamelijk nogal heftig uitgepakt. Maar Mira kan slapen hoeft niet meer zo te huilen en gelukkig overgeven hoeft zij ook niet meer. Wat zullen we eigenlijk eten vroeg ik aan Laurens, hmmm een simpel soepje met zee-kraal is voldoende lijkt me antwoordde Laurens. Ahhhh een groentebouillon tablet met de zee-kraal die in de koelkast ligt? oke dat koken we en later op de avond als we honger hebben gaan we wel naar de snackbar:)
Laurens , maar wanneer is ze weer de oude Mira?
vroeg ik, nou was het antwoordt dat gebeurt niet, er is veel emotie, lichamelijke reacties , herinneringen op cellulaire niveau die beginnen zich te roeren nee Mira heeft een lange weg voor zich, maar ze leert hoe zij met deze ervaring om kan gaan. Ja stemde ik toe. Mira komt er wel boven op. En ja …na een aantal jaren met heel veel therapie-en kon Mira weer functioneren , werken , dansen en lachen. Het leven liefhebben en omarmen.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Madeliefje

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later