Update: Operatie red de websites!

0
Luister naar dit Artikel

Na u meer dan 10 jaar lang nieuws, opinies en feiten te brengen die de reguliere media links laten liggen, een tweetal succesvolle inzamelacties voor mensen die dat nodig hadden en verdienden was het helaas door de covid-19 pandemie zover dat er een derde actie nodig was en helaas voor het voortbestaan van de websites: World Unity, Health Bytes, Naturotheek en Natuurlijf en sinds kort NuWij.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In tegenstelling tot andere websites binnen de alternatieve media, hebben mijn websites geen winstoogmerk. De paar advertenties die erop staan worden gebruikt om de servers te kunnen bekostigen, en daar moet gewoon geld bij. In al die jaren was dat geen probleem en wat bekostigd moest worden paste ik gewoon uit eigen zak uit inkomsten uit mijn reguliere werkzaamheden bij.

Echter, door de Covid-19 pandemie is de advertentiemarkt vrijwel geheel ingestort want wie adverteert er nog tijdens een bijna wereldwijde lockdown? Dat betekende dus meer geld uit eigen zak dat bij de projecten moest. Dit heb ik nu meer dan drie maanden volgehouden, echter heeft de pandemie ook mijn reguliere werkzaamheden behoorlijk geraakt en zijn mijn inkomsten uit dat werk meer dan gehalveerd. Hierdoor sta ik voor de keuze tussen mijn vaste lasten en mijn projecten. Dat is een keuze die ik liever niet wil maken

Een donatie campagne hiervoor is enkele dagen geleden gestart met een streefbedrag van € 4000 euro waarmee alle projecten de pandemie kunnen uitrijden, overleven en in de toekomst bestendig worden gemaakt tegen dergelijke rampspoed.

De campagne begon met een vliegende start en ten tijde van deze update is er al voor:

€ 1766 aan donaties binnengekomen, waarvoor mijn dank! We zijn er nog niet maar 44% van wat nodig is kwam reeds binnen aan donaties gedaan door 218 geweldige kanjers van mensen. Iedereen die tot nu toe heeft gedoneerd, jullie weten wie jullie zijn, weet dat jullie HELDEN zijn in mijn boek! Ook wil ik alle donateurs even extra bedanken voor de hartverwarmende berichtjes die velen bij de donaties hebben gevoegd. Ik kan u niet beschrijven hoe goed het voelt om te lezen hoeveel steun er bestaat binnen onze community, dat geeft hernieuwd vertrouwen in de mensheid! 

We gaan geweldig en als dit zo door gaat lukt het ons om deze week nog het streefbedrag te bereiken waarmee alle projecten voor de komende 12 maanden kunnen worden veilig gesteld. Dat kan alleen met uw hulp. Kunt u iets missen, alles is welkom al is het maar 50 eurocent. Met alle volgers op Facebook en telegram zouden 50 cent van iedereen alle websites voor jaren kunnen laten draaien en zou ik de advertenties die er op draaien eraf kunnen gooien, maar goed ik besef ook dat het niet realistisch is te denken dat alle meer dan 75.000 volgers van de sites dat ook daadwerkelijk zouden doen, maar ik heb wel goede hoop dat € 4000 absoluut haalbaar is en meer is er gewoon ook niet nodig om de projecten veilig te stellen.

Kunt u daarom iets missen doneer het dan op de speciale rekening die ik hiervoor heb geopend, dat gaat gemakkelijk via https://bunq.me/EOverberg Waar u kunt doneren via IDeal, Sofort, Bancontact of creditcard.

Geeft u alstublieft gul, en help me mijn werkzaamheden voort te zetten. Hiervoor mijn eeuwige dank!

Klik hier om te doneren

Everwijn Overberg

 

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later