Laat ik maar eens uit de kast komen, Hallo mijn naam is Liona

0
Luister naar dit Artikel
Listen to this article

Hallo allemaal.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Inmiddels heb ik aardig al wat berichten hier op worldunity.me gezet, maar nog steeds hebben jullie geen idee wie ik ben.
Ik ben een 33-jarige dame maar mijn woonplaats hou ik voor mezelf.
Ik zal ook maar eens met mijn kop online komen en wat video’s hier posten.
Sommige informatie kan dubbel klinken zoals gelezen word in mijn berichten.
Veel informatie is in het engels, maar waar het Nederlands kan, zal ik voor het Nederlands gaan.

En ik ben ook geen speciaal persoon, maar hetzelfde als jij.
Niets bijzonders.
Wel heb ik alles met babystapjes gedaan en dit is de volgende stap.
https://www.youtube.com/watch?v=pyzLWMObpKE

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later