dinsdag, september 27

Laat ik maar eens uit de kast komen, Hallo mijn naam is Liona

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Hallo allemaal.

Inmiddels heb ik aardig al wat berichten hier op worldunity.me gezet, maar nog steeds hebben jullie geen idee wie ik ben.
Ik ben een 33-jarige dame maar mijn woonplaats hou ik voor mezelf.
Ik zal ook maar eens met mijn kop online komen en wat video’s hier posten.
Sommige informatie kan dubbel klinken zoals gelezen word in mijn berichten.
Veel informatie is in het engels, maar waar het Nederlands kan, zal ik voor het Nederlands gaan.

En ik ben ook geen speciaal persoon, maar hetzelfde als jij.
Niets bijzonders.
Wel heb ik alles met babystapjes gedaan en dit is de volgende stap.
https://www.youtube.com/watch?v=pyzLWMObpKE

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster