Jay Essex: Een ET heeft mijn leven gered?!

0
Luister naar dit Artikel

Oké, waar gaat dit nu weer over?
Ik heb al eerder verteld hoe diverse ET’s me al geholpen hebben om voorwaarts te blijven gaan totdat ik klaar ben met de dingen die ik hier moet doen.
Gisteravond was ik meer in een Ambulance Sterrenschip.
Mijn hart probeerde er weer mee op te houden alleen dit keer langer en harder.
Wat zal jij doen als je ze ontmoet in persoon?
Je hebt niets van ze vrezen.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later