Ik heb een Nordic Buitenaardse wezen ontmoet, zij lopen tussen ons in.

0
Luister naar dit Artikel

Ik heb iemand ontmoet die ook wel gezien word als een Nordic Alien in Hopi Land.
In een periode van 2 weken heb ik nog 3 meer van deze wezens ontmoet in Vancouver.
Zij waren lange blonde buitenaardse wezens en lijken veel op de wezen die ik ontmoeten in 1988, maar zij leken iets meer op mensen.
In deze clip praat ik over mijn ervaringen en wat ik denk wat het betekend.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ik was aan boord van een UFO genomen, voor 3 uur lang in 1988.
Deze ervaring heeft mijn leven veranderd.
Ga met me mee terwijl ik de documenten deel en meer vertel over deze spannende, enge en bijzondere gebeurtenis.

https://www.youtube.com/watch?v=oOjSYKPGNww

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later