Hoe kan ik een buitenaardse wezen ontmoeten? En wil ik dat eigenlijk wel?

0
Luister naar dit Artikel

De grootste vraag die aan mijn gesteld word is “hoe ontmoet ik een buitenaardse wezen?”
In de video van vandaag leg ik diverse manieren uit in hoe een persoon contact kan hebben.
Elke manier is zeer krachtig en kan je leven permanent veranderen.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


https://www.youtube.com/watch?v=9ASIoFzsPZE

 

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later