Het Vaticaan en UFO’S – Secretum Omega

0
Luister naar dit Artikel

Op de dag van 30 april in het Palazzo della Provincia van Pescara heeft de conferentie “UFO? De waarheid is Top Secret, van Area 51 tot Planeet X “, georganiseerd door de” Ufobserver “Cultural Association, plaatsgevonden.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tijdens de conferentie sprak ik over ondergrondse bases in de VS en wijdde de laatste vijftien minuten van mijn toespraak aan een zeer korte samenvatting van mijn werk tijdens de afgelopen vijf jaar in een nieuwe richting die, vanaf nu, het leidende thema in mijn toekomstige lezingen zal zijn.

Dit is een kleine anticipatie. In het jaar 2000 werkte ik in Rome als redacteur bij “Stargate” magazine en schreef ik vele artikelen over Fatima verschijningen, hun beroemde Derde Geheim en andere Vaticaan-gerelateerde mysteries.

Na de publicatie van deze artikelen begon ik veel e-mails te ontvangen van een persoon die zich kwalificeerde als een Vaticaanse insider die meer van me wilde weten vanwege mijn onderzoek over Fatima. Vanuit die e-mails ontstond het verhaal van een veronderstelde Vaticaanse Intelligence Agency genaamd “SIV” code van “Servizio Informazioni del Vaticano”.

Na een jaar van een dergelijke vorm van epistolaire contacten (in de tussentijd had die persoon mij geopenbaard dat hij een SIV lid van de jezuïetenorde was, die werkzaam was in de structuren van de Heilige Stoel en ik kon nagaan of deze informatie waar was), we ontmoetten elkaar eindelijk op een openbare plaats in Rome en ik kon beseffen dat hij veel wist over wat hij in zijn brieven had gezegd.

Bovendien stuurde hij me een aantal dingen, waaronder een video (tijdens de Pescara Conferentie) over waarnemingen van zoiets als een tiende planeet die het zonnestelsel nadert.

Lees het hele verhaal hier, of kijk verder naar onderstaande video’s:

https://youtu.be/H1zcsLooYbs

https://youtu.be/HQD8YDWIEiY

Bron

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later