Het bewijs ligt voor onze neus, kanker is te genezen en dat al heel erg lang.

1
Luister naar dit Artikel

Nee mensen, vandaag eens geen vertaling van een of ander onderzoek waarmee het zoveelste puzzelstukje wordt ontrafeld over hoe big farma ons een oor aannaait en ziek tracht te houden, maar iets wat mij vanmiddag overkwam. Terwijl ik bezig was de nuwij.me server te herstellen zat ik op een ander scherm ook in de chat van World Unity en terwijl ik dus bezig was werd ik zomaar ineens aangesproken via privé bericht door een lezer van World Unity die even wat wilde melden over dit artikel over zuiveringszout en kanker.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze persoon die graag anoniem wilde blijven heeft namelijk chemotherapie geweigerd en in plaats daarvan gaat hij de kanker te lijf met bicarbonaat. Deze persoon wist mij te melden dat hij het er al 4 jaren prima op deed maar wat veel belangrijker is en de reden waarom ik dit artikel schrijf is dat hij me vertelde bij welke arts hij dit deed en dat wil ik uiteraard delen met jullie allemaal.

Deze persoon wordt behandeld door Dokter Duchateau in Bilzen gelegen n het Belgische deel van Limburg. Deze arts schijnt om deze procedure(s) bekend te staan, zo werd mij verteld en mensen komen van overal vandaan om door hem behandeld te worden. De exacte adres gegevens evenals het telefoonnummer kunt u bemachtigen via de dokter’s website waarin hij zelf aangeeft alleen nog maar op afspraak te werken vanwege enorme drukte.

Let wel, bovenstaande informatie kreeg ik dus vandaag via chat van een persoon die daar naar eigen zeggen met succes behandeld wordt. De reden waarom ik dit deel is vanwege de vele vragen die we krijgen omtrent baking soda, het gebruik, de werking en dosering. Nu heeft u een adres waar u zich door een professional kunt laten begeleiden die met deze materie werkt.

Wie ervaring heeft met deze arts, is hierbij van harte uitgenodigd om hier op World Unity zijn of haar verhaal te doen, want goed of slecht the world needs to know!

Peace out!

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later