Herstelde coronavirus-patiënt zegt: ‘De hysterie is uit de hand gelopen’

0
Luister naar dit Artikel

Vrijdag op Fox & Friends, vertelde de 65-jarige Jerri Jorgensen, een voormalige Diamond Princess cruiseschip coronavirus-patiënt, over haar ziekte en de gevolgen sinds de diagnose van de ziekte.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Jorgenson onthulde dat ze, na lichte koorts te hebben gehad en zich een paar uur “een beetje out of it” te hebben gevoeld op het cruiseschip, niet langer positief test voor COVID-19. Ze zei dat de ‘hysterie’ sinds ze weer thuis is in Utah ‘uit de hand is gelopen’.

‘De hysterie is zojuist uit de hand gelopen’, verklaarde Jorgenson. ‘Al het toiletpapier is weg – ik begrijp het toiletpapier-ding niet. Echt niet.’

Ze vertelde verder dat ze thuis uit haar sportschool werd gezet omdat ze ooit het coronavirus had om senioren te beschermen, ondanks dat ze er zelf een was.

‘Toen ik naar mijn sportschool ging, omhelsde iedereen me – zelfs mensen die ik niet kende, omhelsden me en zeiden:’ Oh, ik heb je verhaal gevolgd. Het is zo goed om je terug te hebben. ‘ Alles was geweldig. Ik kom thuis, krijg een telefoontje van het management en zegt: ‘We moeten voorzichtig zijn, want we hebben veel senioren in onze sportschool.’ Ik reageerde: ‘Ik ben een bejaarde, wacht, hoe zit het met mij?’ En ik ben de veiligste in de sportschool – waarschijnlijk de veiligste persoon in Utah omdat ik in quarantaine ben geweest en meer dan eens negatief ben getest ‘, schetste Jorgensen. “Het is wat het is.”

Bronnen:

Breitbart

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later