Graag Delen: Een persoonlijk stuk over kanker en de farmaceutische industrie

0
Luister naar dit Artikel

Naar aanleiding van de twee voorgaande, en in mijn beleving zeer belangrijke artikelen over kanker hier en hier kwamen er gelukkig overwegend positieve reacties(waarvoor dank) en de mate waarin deze artikelen zijn gedeeld op het internet en ook overgenomen door andere websites(waarvoor ook mijn dank) spreekt ook boekdelen. Toch kwamen er toch ook een aantal negatieve reacties.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit was uiteraard te verwachten want ten eerste is het onmogelijk iedereen met een artikel tevreden te stellen en ten tweede zijn er ook mensen die er gewoon belang bij hebben dergelijke stukken als onzin weg te zetten. Toch zijn deze mensen de aanleiding van dit persoonlijke artikel waarin ik wil proberen het een en ander te verduidelijken.

Waarom Kanker

Dat is een vraag die mij de afgelopen weken regelmatig is gesteld, waarom ik juist kanker als onderwerp koos om de farmaceutische industrie en eigenlijk de gehele commerciële medische wetenschap aan de kaak te stellen. Om dat te begrijpen zal ik persoonlijk moeten worden, en dat is iets dat ik niet vaak doe zowel in het echt als online. Dit is echter belangrijk genoeg, en dus doe ik het dit keer wel.

Ik ben de laatste van mijn familie, cq bloedlijn die nog leeft. Ik heb letterlijk mijn gehele familie ten grave gedragen aan de gevolgen van kanker en bij de laatste twee gevallen, namelijk mijn stiefvader en mijn moeder gingen bij mij de schellen van mijn ogen. Ik ga u dan ook het relaas van deze gevallen vertellen:

Het geval van mijn stiefvader

Bij hem werd darmkanker geconstateerd met een kleine uitzaaiing naar de lever. Op zich verschrikkelijk nieuws om te horen te krijgen maar de positieve kant was dat de darmkanker te opereren was ook zou hij daarna met een stoma door het leven gaan en het “vlekje” op de lever kon men behandelen tot het weg was. Kortom de prognose was een volledig herstel.

Van de darmkanker kwam hij af en dat ging goed, maar de uitzaaiing op de lever negeerde men vervolgens volledig. Geen behandeling en geen controle. Helaas was ik er toen nog niet direct bij betrokken, anders had ik toen wel ingegrepen, maar ik kwam pas in het spel toen door die uitzaaiingen de kanker in de botten was getrokken.

Ik heb toen een second opinion in Utrecht laten doen en die concludeerden dat er niets meer aan te doen was, maar zou de leverkanker behandeld zijn was dit waarschijnlijk niet gebeurd. Mijn stiefvader was van het soort dat altijd braaf doet wat de arts zegt. Een geleerd persoon trek je niet in twijfel en dat had hij dus ook gedaan bij de behandeld arts na de operatie om de darmkanker te verwijderen.

Hiermee geconfronteerd dekte de arts in kwestie zich driedubbel in en beweerde zelfs dat mijn stiefvader zou hebben afgezien van verdere behandeling terwijl het hem nooit is aangeboden. Enfin, om een lang verhaal kort te maken, Mijn stiefvader is een pijnlijke dood gestorven en ik heb de arts in kwestie voor het medisch tuchtcollege getracht te slepen. Daarbij kwam zo’n stinkende corrupte zooi naar boven dat onder druk van mijn moeder die het gewoon over wilde hebben, ik vervolging heb gestaakt. Haar welzijn was belangrijker dan wraak voor bovenstaande. Echter was door alles wat ik tegen kwam wel mijn argwaan gewekt met betrekking tot de farmaceutische industrie. Met andere woorden ik ging op eigen houtje verder spitten…

Het geval van mijn moeder

Ongeveer twee jaren na de dood van mijn stiefvader werd ook mijn moeder getroffen door kanker. Het was een tumor die zich in de keel aan de AORTA had gehecht en daardoor niet te opereren. De diagnose was dan ook niets aan te doen, ga maar dood. Dit keer hadden ze pech want dit keer was ik er van het begin af bij. Ik heb bergen verzet om haar medisch dossier te pakken te krijgen en heb deze door een toongevend ziekenhuis in de Verenigde staten laten nalopen onder het mom van een second opinion. Daar kwam een behandeling uit met een speciale vorm van Chemo en deze sloeg aan. De tumor kromp en verdween nagenoeg. Hierdoor heeft mijn moeder nog twee extra jaren in goede gezondheid mogen leven. Dat was te wijten aan hoe lang het allemaal heeft geduurd om de behandeling te krijgen en dan ook nog eens een ziekenhuis hier zo ver te krijgen er aan mee te werken(Ik mocht het allemaal uit eigen zak betalen overigens).

Dus twee jaren later werd er opnieuw kanker geconstateerd bij mijn moeder, en dit keer een uitzaaiing in de hersenen. Niet te opereren en dus weer chemo en dit keer ook bestraling. Dat heeft ze niet overleefd. Helaas wist ik toen nog niet wat ik nu wel weet.

Ter info, bovenstaande zijn de twee gevallen die mij op het spoort zetten waar ik nu zit. Daarvoor heb ik ook genoeg familie ten grave gedragen door de gevolgen van kanker . Ooms, tantes, mijn grootvader, etc…

Hoe ik wakker werd

Een aantal jaren na de dood van mijn moeder werd er kanker geconstateerd bij een vriend van me, en deze kreeg te horen dat hij nog drie maanden te leven had. Echter was deze man niet van de reguliere behandelingen, en zocht een Homeopaat genaamd Wespely op in Gronau, Duitsland. Deze homeopaat, ken ik inmiddels al jaren en zijn resultaten zijn zonder meer verbluffend. Ik heb hem met eigen ogen zaken voor elkaar zien krijgen wat geen enkele reguliere arts is gelukt. Hij genas open benen die waren opgegeven. hielp mensen van hun verslavingen af door middel van acupunctuur en zo had hij nog veel meer methodes in zijn arsenaal en daar ging mijn vriend dus naartoe.

Mijn vriend, die nog drie maanden te leven had, is nog steeds mijn vriend en dat was 8 jaren geleden. Hij is kankervrij en er is geen arts ter wereld die het kan verklaren. Wespely, inmiddels met pensioen(Hij was toen al in de zestig) heeft mij veel verteld en laten zien. Met name over hoe de farmaceutische industrie werkt en hierdoor zijn bij mij de schellen van de ogen gevallen.

Big Pharma bestaat wel degelijk!

Hoewel het nog steeds door de massa word afgestreden en afgedaan als het zoveelste complotje, is er wel degelijk een pharma maffia en deze is actief binnen alle grote overheden. Verhalen over dat kanker te genezen is, die onderschrijf ik, want ik heb het met eigen ogen gezien bij mijn vriend. Of de methodes beschreven in de twee artikelen werken, kan ik niet over oordelen omdat ik geen medicus ben. Het is dan ook voornamelijk mijn bedoeling een bewustzijn te kweken voor de mogelijkheid tot werkende alternatieven buiten de reguliere geneeskunst en de werkelijkheid dat Big Pharma er alles aan doet om hun kankerindustrie draaiende en winstgevend te houden.

Ik heb met eigen ogen gezien dat deze alternatieven er zijn en weet ook zeker dat er mensen zijn die deze methodes, cq behandelingen beheersen. Wespely heeft het ook van iemand geleerd, en wie weet hoeveel meer mensen dezelfde kennis hebben opgedaan? Punt is dat ik daarom niet ieder verhaal wat niet strookt met de reguliere geneeskunst gelijk af doe als onzin en wie dat wel doet is degene met de oogkleppen op en die persoon is degene die gevaarlijk bezig is, want wie niet open staat voor mogelijkheden buiten het geijkte pad, die staat in de weg van innovatie en vooruitgang en zal nooit verder komen.

En daarom breng ik via World Unity het nieuws zoals ik het aantref. Geen censuur, geen manipulatie. Dit vond ik en zo staat het er. Oordelen mag u zelf doen.

Hopelijk is het mij gelukt het een en ander te verduidelijken.

Kraven

 

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later