maandag, september 18

Gideon van Meijeren doet een beroep op FVD’ers, En alle andere Nederlanders!

0
Luister naar dit Artikel

Beste FVD’ers, En andere Nederlanders!


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Met een bezwaard hart richt ik me tot jullie allemaal. Vandaag, met nog slechts enkele maanden tot de verkiezingen, ben ik onderwerp geworden van politieke vervolging. Het OM legt me opruiing ten laste. De aanklacht draait om uit de context getrokken uitspraken die een jaar geleden zijn gedaan.

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet uit te leggen dat de uiterst dubieuze timing van deze vervolging niet op toeval berust. De beschuldigingen zijn bedoeld om mij en Forum voor Democratie te schaden, precies nu we ons voorbereiden op onze cruciale verkiezingscampagne. Het starten van een juridische procedure is een veelgebruikte truc om vernieuwingsbewegingen te dwarsbomen, de stem van het volk te onderdrukken en de democratie nog verder te verzwakken. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit doorzien.

Het is duidelijk dat we te maken hebben met een overheid die bereid is tot het uiterste te gaan om ons te stoppen. Maar neem van mij aan: als jullie volksvertegenwoordiger kán en zál ik niet zwijgen. Ik zal nooit zwichten voor de druk. Ik zal de waarheid blijven spreken en de krachten van politieke manipulatie en machtsmisbruik weerstaan. Maar om dat vol te houden, heb ik jullie steun nodig – nu harder dan ooit tevoren.

Op 22 november hebben we de kans om een heel krachtig signaal af te geven. Via de stembus kunnen we duidelijk maken dat de vervolging van politieke oppositie in Nederland niet wordt getolereerd. We gaan, als het aan mij ligt, massaal kiezen voor verandering.

Tegenover de afbraak van onze democratie door het kartel, waar deze aanklacht een zoveelste voorbeeld van is, plaatst Forum voor Democratie een programma van hoop en herstel. Een plan om Nederland de vrije en democratische toekomst te bieden die het verdient. En er is niets wat mij ervan kan weerhouden om me hier vol voor te blijven inzetten!

Met strijdvaardige (en uiteraard altijd vreedzame) groet,

Jullie volksvertegenwoordiger,

Gideon van Meijeren

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later