Gaia heeft haar waarschuwing ingetrokken.

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Dit is een oude chaneling van me die ik gedaan heb en ik channel normaal gesproken nooit.
De oude heb ik toen vanuit angst later weer verwijderd, maar ik heb heb nu wat aangepast en zet hem opnieuw online.
Gaia heeft de definitieve waarschuwing aan de crybaby-powers gegeven en het is tijd dat ze het nu vanuit meerdere hoeken horen.
Gaia, onze planeet is zo klaar met de zooi op haar lichaam dat het nu klaar en gedaan is.
Wij allemaal zijn kinderen van haar en ze is het zat dat wij allemaal met pijn zitten door diverse oorzaken.
Het maakt niet uit hoe je het wilt invullen, maar elke pijnprikkel is teveel.
Ze is het zo beu, dat ook zij nu haar oordeel naar de cabal uitdeelt. “Ja, ze spreekt over de Crybabypowers omdat jullie dat ook zijn.”
Stop met deze zooi, je kans is over om je over te geven aan het licht en je gaat niet mee in de volgende generatie. Ik geef jullie als planeet geen kans meer…nu deal met de gevolgen. Alles moet gewoon stoppen want het heeft te lang geduurd.
Als planetaire moeder, heeft het te lang geduurd.
Ze doet wat ze kan, maar de pijn heeft te lang geduurd.
Ik hoor al mijn kinderen huilen en dit kan niet meer.
De laatste waarschuwing is lang geleden uitgedeeld, en wie energie in woorden kan lezen, weet dat dit jullie tijd nu op is.
Wat kiezen jullie nu? Ik heb zelfs mijn huidige boodschapper in pijn moeten brengen zodat zij de boodschap kan doorbrengen.
Ik wil dit niet..ik wil dat al mijn kinderen vrij zijn.
Tel dit nu als jullie laatste waarschuwing omdat ik weet waar jullie mee bezig zijn.
Het is klaar, gedaan en over….wat is jullie keuze?
Ik Geef nu Als Gaia mijn Waarschuwing terwijl ik weet dat de huidige dame die deze waarschuwing geeft, er de grootste moeite er mee heeft.
Ik zal dit ook in het Engels verspreiden, maar weet dat jullie mijn woorden voelen en de heling jullie laatste keuze zal zijn.
Wat is jullie keuze? Wat zal jullie pad zijn? Willen jullie zo blijven leven?
Willen jullie zo blijven in de pijn? Het is klaar…ik heb mijn mening klaar..nu is de keuze..jullie of ik? Wat je ook beslist..Het is nu te laat.
De keuze is nu voor jullie gemaakt.

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster