De stand van zaken – We vechten voor ons leven, maar we staan dankzij jullie er een stuk beter voor!

0
Luister naar dit Artikel
Listen to this article

Sinds de laatste “stad van zaken”zijn jullie mij echt te hulp geschoten en dat heeft ons in 1 klap weer “on track” geholpen. Zelfredzaam in 2022 is haalbaar en waar ik voor ga! Met de donaties die ik heb mogen ontvangen heb ik het crypto systeem inmiddels zo uit kunnen bouwen dat we in ieder geval 1 project permanent kunnen bekostigen en ik heb zeer goede hoop dat met nog bijna twee maanden te gaan we het gaan redden datzelfde voor de rest van de projecten te doen! Hier ben ik ontzettend dankbaar voor.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In de vorige stand van zaken noemde ik al vluchtig hoe belangrijk de alternatieve media is in deze tijd en welke enorme strijd ons te wachten staat in 2022 met Big tech, Overheden en Big Pharma die samenwerken om de medische controlestaat op te tuigen. Om u een idee te geven hoeveel projecten zoals die van ons bij kunnen dragen ben ik eens in de log bestanden gedoken van de servers.

Wist u   dat ik voor 2021 tot nu toe 1003 artikelen heb gepubliceerd, stuk voor stuk over zaken die de mainstream media negeert en/of verdraait, en wist u dat al deze artikelen samen maar liefst gelezen zijn door meer dan 6 miljoen mensen? Als ik maar 1% daarvan heb weten te bereiken en heb na kunnen laten denken/wakker kunnen schudden is dat een hele grote groep mensen die we nu bij de wakkeren mogen scharen. Dat is hoe onze rangen groeien, dat is hoe we van minderheid naar meerderheid zullen gaan!

Steun ons alstublieft zodat ik ook in 2022 en de jaren daarna dit kan blijven doen. Ik draai geen advertenties op de websites, de enige inkomsten die van de projecten komen zijn de donaties en het is de bedoeling dat in 2022 ook de donaties niet meer nodig zullen zijn.

Zelf heb ik elke extra cent die ik heb in de projecten gestoken maar mijn andere inkomsten zijn nog steeds niet wat ze waren voor de corona plandemie en dat is waarom ik uw hulp en steun nog een laatste keer nodig heb

We hebben meer dan 10.000 volgers op Telegram en nog eens een 70.000+ op Facebook. Als iedereen nou een klein bedrag doneert is het klaar en zijn zelfs verdere donaties in de toekomst niet meer nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan boven water te blijven met land in zicht!

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later