De stand van zaken – We gaan de strijd weer aan!

0
Luister naar dit Artikel

Men zegt wel eens het moet eerst erger worden voor het beter wordt en in het geval van mijn rug is dit zeer zeker waar! Lag ik gisteren nog zo erg in de kreukels dat ik niet eens lang genoeg overeind kon zitten om mijn gebruikelijke 4 artikelen te publiceren gaat dat zitten vandaag al een heel stuk beter. Hopelijk hebben jullie dat ook gemerkt, want er staan inmiddels 8 splinternieuwe artikelen op World Unity klaar om gelezen te worden!


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dat betekend ook dat mijn huisarts 100% gelijk heeft gekregen toen ze me al van tevoren vertelde dat de therapie eerst zaken erger zou maken maar daarmee de genezing zal versnellen. Ik mag in deze tijd sowieso niet klagen over mijn huisarts. Ze zanikt niet(meer) over die covid gifspuiten en is er gewoon als ik haar nodig heb met adequate hulp.

Enfin, langzaam overeind krabbelend pak ik de draad weer op en ga ik de strijd weer aan om op uw netvlies te krijgen wat de MSM negeren, verzwijgen en verdraaien en na de afgelopen dagen sta ik dermate te trappelen dat ik vandaag ook nog wat nieuw leesvoer op Healthbytes ga zetten dus er komt nog meer leesvoer jullie kant op!

Ook de donatiecampagne kreeg een kleine boost en er druppelen weer wat donaties binnen(Waarvoor mijn eeuwige dank!) Ook deze gaan direct worden omgezet in Crypto valuta waardoor de geldstroom die al onze projecten gaat verzekeren weer een klein beetje sneller groeit en ons weer dat stapje dichterbij zelfredzaamheid voor de websites brengt. We zijn er nog lang niet maar het begin is er en we hebben nog 2 maanden om dit doel te bereiken! Blijf ons daarom alstublieft steunen om samen het gevecht van ons leven aan te gaan!

Dit is het eindspel zowel voor onze projecten als voor de Elite en hun great reset. We hebben 1 kans en daarbij is de alternatieve media onmisbaar voor een eerlijke informatievoorziening en al jullie donaties zorgen ervoor dat deze er is!

Doneer nu zodat het later nooit meer nodig zal zijn!

De partij die de donaties afhandelt hanteert een minimum van 5 euro omdat het anders te kostbaar wordt voor ze, maar via mijn Paypal account kunnen zelfs eurocenten worden gedoneerd en ook Crypto valuta is meer dan welkom. Alles wat u kunt missen is welkom, en kunt u niets missen help ons dan door onze artikelen te delen zodat meer mensen ze lezen, en die wellicht wel een kleine bijdrage kunnen doen.

Ik beloof jullie, ik ga door, wat er ook gebeurd, maar of ik het ga redden ligt in de handen van onze lezers. Helpen jullie mij naar de eindstreep?

Indien jullie net als mij waarde hechten aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help me dan boven water te blijven en de laadste loodjes af te leggen:

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later