De stand van zaken – Waar we nu staan

0
Luister naar dit Artikel

Het zal jullie vast zijn opgevallen dat er al een tijdje geen “stand van zaken” artikel is gepubliceerd en dat komt uiteraard door het feit dat we een beetje ademruimte hebben gekregen omdat alles nu is gedekt tot einde jaar.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Eigenlijk is deze fase van de donatiecampagne waar we nu in zitten nog veel belangrijker omdat we nu gaan voor de win! Het doel is de projecten zelfstandig te maken zodat er nooit meer een dergelijke campagne nodig is en we met recht onafhankelijke media mogen worden genoemd.

Doordat ik niet langer de focus hebt gelegd op de stand van zaken artikelen moet ik bekennen dat de donaties sterk zijn teruggelopen en nu nog slechts mondjesmaat binnendruppelen en we het op deze manier niet gaan bereiken om de websites zelfredzaam te krijgen en dus wordt wederom bewezen dat hoewel sommige lezers er zich aan storen, deze artikelen nodig zijn als we ook maar een schijn van kans willen hebben om alles permanent veilig te kunnen stellen.

Vanaf het moment dat ik begon met alternatieve media in 2011 heb ik altijd altijd alles uit eigen zak betaald. In het begin hadden de sites zelfs geen advertenties. Alles werd betaald vanuit mijn reguliere inkomsten. In 2014 kwamen daar de advertenties bij en werd op die manier ook een deel van de kosten gedekt. Tot vorig jaar. In 2020 kregen we te maken met de perfecte storm. Een Pandemie die mijn reguliere inkomen halveerde en nog steeds niet is hersteld, want Covid is er nog steeds en of je er nou in gelooft of niet, de financiele effecten ervan zijn nog steeds heel erg echt. In 2020 stortte ook de advertentiemarkt in en tegelijk begon Big Tech de aanval in te zetten. Kortom we zaten klem en dat was de eerste keer dat ik jullie om hulp heb gevraagd en gekregen. Jullie hebben de projecten gered en ook nu hebben jullie mij geholpen de projecten in leven te houden tenminste tot eind dit jaar.

Help mij dan nu de laatste stap te maken, de stap die er voor gaat zorgen dat we terug gaan naar zoals het was in 2014 en we de sites middels alternatieve inkomstenstromen weer overeind gehouden kunnen worden. Ik heb het al draaien dankzij crypto valuta waar ik donaties omzet in bit en alt coins om deze op hun hoogtepunt om te zetten in zogeheten “stabile coins” waarover 12,3% rente wordt uitgekeerd vrijwel risico vrij(laat een bank dat eens verbeteren!). Met die rente gaan we alle projecten bekostigen maar ik heb budget nodig om het zo snel te kunnen doen dat ik volgend jaar niet nog weer een donatiecampagne moet doen met een beroep op jullie om de sites in leven te houden.

Daarom vraag ik jullie allemaal om tijdens deze laatste campagne, als je iets kunt missen groot of klein om ons te steunen met een donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik ook nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt. Ook mensen die crypto willen/kunnen doneren kunnen dt doen. Stuur me even een berichtje met de coin die je wil doneren en ik stuur je het adres van de Wallet die ik er voor heb.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan boven water te blijven met land in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later