De stand van zaken: Terugslag of stilte voor de storm?

0
Luister naar dit Artikel
Listen to this article

Met dag 3 van de tweede week achter de rug kan ik zeker stellen dat de donatiecampagne al anderhalve week uitstekend gaat en we “right on track” zijn om het te gaan halen. Vandaag was in dat opzicht iets rustiger in termen van donaties, maar ik kies ervoor te geloven dat het de stilte is voor de storm en we de komende vierenhalve week nog een laatste keer gaan knallen. We zijn er nu zo dicht bij dat ik de eindstreep bijna kan proeven.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


We zijn bijna halverwege en met nog een paar dagen meer dan 4 weken te gaan maken we een goede kans! Dat is het mooie van dit systeem: Met elke donatie gaat het proces sneller.

Uw steun is daarbij cruciaal en zonder redden we het niet om alle projecten zelf redzaam te krijgen.

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later