De stand van zaken: stagnatie

0
Luister naar dit Artikel

Nu we de eerste helft van de tweede week achter ons hebben, zien we helaas wat stagnatie een slordige vier weken verwijderd van de eindstreep.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


We zijn heel ver gekomen samen en het ziet er nog steeds goed uit, als we het niveau van de eerste week kunnen vasthouden. Dit is de eindstrijd voor mij en blijkbaar blijft het zenuwslopend tot het eind of we het gaan halen of dat we gaan falen. De voordurende effecten van deze klote Plandemie zorgen ervoor dat ik helaas geen andere keuze heb dan vol in te zetten op deze campagne, we hebben geen inkomsten van advertenties, en ook in de SEO business is het momenteel geen vetpot, met geen zicht op verbetering any time soon.

Ik kan daarom niet anders dan een beroep doen op jullie steun. We zijn nog maar vier korte weekjes verwijderd van de finish. Bijna twee jaren hebben jullie ons gesteund. Help me altublieft ook deze laatste vier weken te overbruggen zodat al die steun niet voor niets is geweest, Alle beetjes helpen, we hebben alles bij elkaar meer dan 100.000 lezers, volgers, abonnees, of hoe u het ook maar wilt noemen. Als al die lezers allemaal 1 euro zouden doneren zijn we er gewoon!

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig tijdens deze laatste loodjes!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later