De stand van zaken – Nog steeds in de lappenmand (maar we kruipen eruit!)

0
Luister naar dit Artikel

Tja, wie de vorige “stand van zaken” heeft gelezen weet dat ik een tikje in de kreukels lig omdat ik door mijn rug ben gegaan en hoewel dit niet de eerste keer is, moet ik zeggen dat ik het dit keer wel heel erg goed heb gedaan. Er zit gelukkig wel wat verbetering in maar dat gaat langzaam. Ik ben niet in staat om meer dan 4 artikelen per dag te publiceren omdat zitten dan te pijnlijk wordt en ik wel moet gaan liggen. Maar goed, 4 artikelen is beter dan geen artikelen en als er ondanks dat wel verbetering in zit dan kan ik jullie in ieder geval nog van het nieuws blijven voorzien waar de MSM het liefst over zwijgen. Je weet wel, het soort artikelen waar je op Censuurbook voor wordt geblokkeerd, geband en afgeknepen.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Enfin, tot zover mijn situatie, over naar de stand van zaken van de projecten en dan heb ik het uiteraard over de donatiecampagne, die ten tijde van de vorige stand van zaken ook een beetje in de lappenmand zat. Ik kan gelukkig rapporteren dat na dat artikel de donaties meteen in de lift schoten en dat niveau gisteren in ieder geval heeft weten vast te houden. Hopelijk houdt dat stand en kunnen we dat vast houden tot einde jaar want dat zou betekenen dat we het gaan halen!

Voor wie voor het eerst een “stand van zaken” artikel leest, Wat we willen, nee moeten halen is onze projecten zoals World Unity, Urubin, Health Bytes en de overige sites die ik gezamelijk het Uruverse noem zelf voorziend maken door middel van Crypto valuta zodat we in 2022 geen donaties meer nodig zullen hebben en ook banken, overheden en Big Tech geen invloed mee op ons kunnen uitoefenen. Hiermee zijn we in staat onze lezers te blijven bereiken met echt nieuws en kunnen we door middel van eigen social media veilig stellen dat er altijd een censuurvrije omgeving is waar iedereen zijn of haar zegje mag doen zonder angst voor represailles.

Om dat doel te bereiken is echt elke cent die we kunnen krijgen aan donaties nodig zodat we een permanente inkomstenstroom op kunnen zetten waarmee we al deze projecten kunnen bekostigen. Het principe is even simpel als risico vrij. De donaties die wij krijgen zetten we om in crypto valuta, zogeheten “Stabile Coins” om precies te zijn, waar we ongeveer 12% rente van kunnen trekken wat een wekelijkse inkomstenstroom voor de websites tot stand brengt die cumulatief is. Dit draait al en werkt, maar de donaties zijn nodig om het groot genoeg te krijgen zodat ik geen nieuwe donatie campagne hoef op te zetten in 2022 of de jaren daarna.Daarom heb ik jullie hulp juist nu zo hard nodig! Doneer nu zodat het later nooit mee nodig zal zijn!

De partij die de donaties afhandelt hanteert een minimum van 5 euro omdat het anders te kostbaar wordt voor ze, maar via mijn Paypal account kunnen zelfs eurocenten worden gedoneerd en ook Crypto valuta is meer dan welkom. Alles wat u kunt missen is welkom, en kunt u niets missen help ons dan door onze artikelen te delen zodat meer mensen ze lezen, en die wellicht wel een kleine bijdrage kunnen doen.

Ik beloof jullie, ik ga door, wat er ook gebeurd, maar of ik het ga redden ligt in de handen van onze lezers. Helpen jullie mij naar de eindstreep?

Indien jullie net als mij waarde hechten aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help me dan boven water te blijven en de laadste loodjes af te leggen:

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later