De stand van zaken: Klaar voor week twee

0
Luister naar dit Artikel
Listen to this article

Hij is om, de eerste week van de zes die de eindsprint inluiden of naar zelfredzaamheid of de ondergang van alle “Uruverse” projecten en we hebben een geweldige start gemaakt! Wanneer we dit niveau aan donaties vol kunnen houden voor de komende 5 weken dan zijn we er!


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wellicht kunt u het begrijpen, maar mijn emoties zijn echt “all over the place”. Ik voel spanning omdat de eindstreep binnen handbereik komt, ik voel dankbaarheid voor alle steun die ik mocht ontvangen, ontvang en wellicht nog mag ontvangen, ik voel nerveusiteit bij de gedachte dat we de komende 5 weken op elk moment kunnen falen en het over en uit is voor de projecten, maar ook opwinding, want als het wel lukt(en de afgelopen week ging werkelijk perfect) dan zijn we de eerste alternatieve media ter wereld die draait op decentrale crypto en dat permanent kan volhouden zonder donaties of wat dan ook! Dat maakt ons niet alleen kogelvrij voor al onze tegenstanders: Big Tech heeft het nakijken want we hebben onze eigen alternatieve media die we gebruiken, Google kan de boom in want we hebben hun advertenties niet meer nodig, nooit meer! En als laatste de (R)overheid, die mag ook de boom in want we draaien op decentrale crypto op buitenlandse servers waar ze geen enkele jurisdictie heeft!

En als ons dat lukt dan kunnen we het ook onze collega’s van de overige alternatieve media leren! Ik weet niet hoe u daar over denkt, maar ik wordt daar vrolijk van! We zetten Big anything buiten spel, maar dat gaat alleen met uw steun, we moeten eerst nog de resterende vijf weken van de donatiecampagne sucesvol doorlopen want als dat niet lukt is bovenstaande slechts een droom die heel even binnen handbereik was.

Enfin, vol goede moed en vertrouwen ga ik de tweede week van de eindsprint in en ik hoop dat u met me mee gaat!

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later