donderdag, december 8

De stand van zaken: Klaar voor week twee

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Hij is om, de eerste week van de zes die de eindsprint inluiden of naar zelfredzaamheid of de ondergang van alle “Uruverse” projecten en we hebben een geweldige start gemaakt! Wanneer we dit niveau aan donaties vol kunnen houden voor de komende 5 weken dan zijn we er!

Wellicht kunt u het begrijpen, maar mijn emoties zijn echt “all over the place”. Ik voel spanning omdat de eindstreep binnen handbereik komt, ik voel dankbaarheid voor alle steun die ik mocht ontvangen, ontvang en wellicht nog mag ontvangen, ik voel nerveusiteit bij de gedachte dat we de komende 5 weken op elk moment kunnen falen en het over en uit is voor de projecten, maar ook opwinding, want als het wel lukt(en de afgelopen week ging werkelijk perfect) dan zijn we de eerste alternatieve media ter wereld die draait op decentrale crypto en dat permanent kan volhouden zonder donaties of wat dan ook! Dat maakt ons niet alleen kogelvrij voor al onze tegenstanders: Big Tech heeft het nakijken want we hebben onze eigen alternatieve media die we gebruiken, Google kan de boom in want we hebben hun advertenties niet meer nodig, nooit meer! En als laatste de (R)overheid, die mag ook de boom in want we draaien op decentrale crypto op buitenlandse servers waar ze geen enkele jurisdictie heeft!

En als ons dat lukt dan kunnen we het ook onze collega’s van de overige alternatieve media leren! Ik weet niet hoe u daar over denkt, maar ik wordt daar vrolijk van! We zetten Big anything buiten spel, maar dat gaat alleen met uw steun, we moeten eerst nog de resterende vijf weken van de donatiecampagne sucesvol doorlopen want als dat niet lukt is bovenstaande slechts een droom die heel even binnen handbereik was.

Enfin, vol goede moed en vertrouwen ga ik de tweede week van de eindsprint in en ik hoop dat u met me mee gaat!

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Comments are closed.

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster