De stand van zaken: Gaan we voor de homerun of gaan we op onze muil?

0
Luister naar dit Artikel

Nu de 1 na laatste week van de donatiecampagne morgen op de helft zit kan ik er werkelijk geen pijl op trekken. De afgelopen dagen kwamen de donaties “ineens” weer op stoom en ik durf het bijna niet te melden om het niet te “jinxen”, maar als(en dat is best een grote als) we deze flow vast kunnen houden voor deze en volgende week, dan zit de kans er nog steeds in dat we het gaan halen en we al onze projecten kunnen veilig stellen!


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Maar alles staat of valt met uw steun! Wat er ook gebeurt, ik kan u nu al zeggen dat ik trots ben, ape trots op mijn lzers, mijn acherban zonder wie ik nooit zover had kunnen komen toen de covid misere toesloeg. Jullie waren er, hielpen mij en mijn sites erdoor en met een beetje geluk helpen jullie mij ook de finish te halen zodat we eindelijk een streep kunnen trekken onder deze ellende en we weer met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken voor onze projecten, en geloof mij, we gaan e nodig hebben want we hebben nog steeds het ergste van deze “plandemie” nog niet gezien!

11 dagen tot de finish

Nog 11 dagen te gaan, en de spanning hier is te snijden. Gaan we het halen? Of gaan we op onze muil en moeten we projecten gaan schrappen? Het antwoord op deze vraag ligt volledig in jullie handen. Help mij deze 11 dagen door en ik kan het van daar oppakken en permanent veilig stellen. Daarom nogmaals een dringend beroep op al onze lezers: Kunt u iets missen, heeft u nog niet gedoneerd? Doe dat dan alstublieft nu, want het komt erop aan. We krijgen geen nieuwe kansen meer!

Alle beetjes helpen, klein en groot. Laten we deze laatste 11 dagen er nog een laatste keer de schouders onder steken en zeker stellen dat u ook in 2022 kunt posten op Urubin, het nieuws krijgt op World Unity en Healthbytes en al de andere projecten.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later