De stand van zaken: Full circle

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Je zou er bijna om gaan lachen als het niet zo om te huilen was. Toen ik met de projecten begon in 2011 werd ik al snel het mikpunt van dreig en haat mailtjes die vrijwel dagelijks in mijn mail box arriveerden. Ik ben niet zo snel onder de indruk en dreigementen als we weten waar je woont en zo doen me doorgaans niet zoveel en ik denk dat die boodschap ook wel overkwam want zo rond 2016 stopte de dagelijkse toevoer van dergelijk entertainment en werden ze zeldzaam. Tot nu toe…

Sinds een week of drie ontvang ik dagelijks weer die gezellige dreig mailtjes en oh wat zijn ze goed! “We komen wel even langs in Groningen!”, en dat terwijl ik er toch nooit een geheim van heb gemaakt dat ik een “wijze uit het oosten” ben(Lees een Tukker oet Twente) die inmiddels al weer 8 jaren in het slaapverwekkende Hengelo woont. En beste dreig mailerts, dat is heus een heel eind fietsen vanaf Groningen heur 🙂

Enfin, de cirkel is weer rond en we zijn terug bij waar het begon, dreig mailtjes incluis en dat is voor mij een teken dat ik ze bang heb. Ze zien dat we midden in het eindspel zitten en ze weten dat als het ons samen lukt genoeg donaties te vergaren om middels Crypto permanente inkomsten stromen naar de projecten op te zetten, we kogelvrij zijn en ik denk dat het feit dat het inmiddels al groot genoeg is om er 1 website volledig van te bekostigen permanent(En wat mij zonder uw hulp nooit op tijd zou zijn gelukt, waarvoor mijn eeuwige dank!) ze ook laat zien dat het werkt en dat wanneer we dit voor alle projecten voor elkaar krijgen in de resterende vijf en een halve weken het een kwestie van tijd is voor andere alternatieve media datzelfde gaat doen want zoals ik al zei; ik ga het allemaal publiceren want ik wil dat iedereen van deze geweldige mogelijkheden gebruik kan maken en wil daar graag een actieve rol in spelen als dank voor iedereen die mij nu helpt om het te realiseren.

De donaties blijven tot nu toe stabiel binnenstromen op een niveau dat als we dat vast kunnen houden we het gaan redden. Ik denk dat ik dit voor een groot deel aan de “stand van zaken” artikelen te danken heb dus zal ik daar dagelijks mee verder gaan tot het einde van het jaar.

We hebben inmiddels minder dan 6 weken om het allemaal voor elkaar te krijgen dus blijf ons alstublieft steunen!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Comments are closed.

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster