De stand van zaken: Full circle

0
Luister naar dit Artikel

Je zou er bijna om gaan lachen als het niet zo om te huilen was. Toen ik met de projecten begon in 2011 werd ik al snel het mikpunt van dreig en haat mailtjes die vrijwel dagelijks in mijn mail box arriveerden. Ik ben niet zo snel onder de indruk en dreigementen als we weten waar je woont en zo doen me doorgaans niet zoveel en ik denk dat die boodschap ook wel overkwam want zo rond 2016 stopte de dagelijkse toevoer van dergelijk entertainment en werden ze zeldzaam. Tot nu toe…


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Sinds een week of drie ontvang ik dagelijks weer die gezellige dreig mailtjes en oh wat zijn ze goed! “We komen wel even langs in Groningen!”, en dat terwijl ik er toch nooit een geheim van heb gemaakt dat ik een “wijze uit het oosten” ben(Lees een Tukker oet Twente) die inmiddels al weer 8 jaren in het slaapverwekkende Hengelo woont. En beste dreig mailerts, dat is heus een heel eind fietsen vanaf Groningen heur 🙂

Enfin, de cirkel is weer rond en we zijn terug bij waar het begon, dreig mailtjes incluis en dat is voor mij een teken dat ik ze bang heb. Ze zien dat we midden in het eindspel zitten en ze weten dat als het ons samen lukt genoeg donaties te vergaren om middels Crypto permanente inkomsten stromen naar de projecten op te zetten, we kogelvrij zijn en ik denk dat het feit dat het inmiddels al groot genoeg is om er 1 website volledig van te bekostigen permanent(En wat mij zonder uw hulp nooit op tijd zou zijn gelukt, waarvoor mijn eeuwige dank!) ze ook laat zien dat het werkt en dat wanneer we dit voor alle projecten voor elkaar krijgen in de resterende vijf en een halve weken het een kwestie van tijd is voor andere alternatieve media datzelfde gaat doen want zoals ik al zei; ik ga het allemaal publiceren want ik wil dat iedereen van deze geweldige mogelijkheden gebruik kan maken en wil daar graag een actieve rol in spelen als dank voor iedereen die mij nu helpt om het te realiseren.

De donaties blijven tot nu toe stabiel binnenstromen op een niveau dat als we dat vast kunnen houden we het gaan redden. Ik denk dat ik dit voor een groot deel aan de “stand van zaken” artikelen te danken heb dus zal ik daar dagelijks mee verder gaan tot het einde van het jaar.

We hebben inmiddels minder dan 6 weken om het allemaal voor elkaar te krijgen dus blijf ons alstublieft steunen!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later