De stand van zaken: De redding in detail

0
Luister naar dit Artikel

Oplettende lezers hadden het vast al in de gaten, vandaag verschenen de nieuwe artikelen op World Unity wat eerder dan u gewend bent, en dat heeft alles te maken met het “stand van zaken” artikel van vandaag, want zoals u gisteren kon lezen ga ik hier vandaag in detail uit de doeken doen wat er precies gebeurd met alle donaties die ik tot nu toe heb mogen ontvangen en die ik nog mag ontvangen de komende weken.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Voordat we van wal steken met de ins en outs van Crypto valuta en decentralisatie wil ik wel eerst even de volgende disclaimer maken:

“Hoewel ik hier elke stap ga uitleggen die ik neem om een permanente inkomstenstroom op te zetten bevatten de stappen op zich nog een wereld aan details en weetjes die te veel zouden zijn om in dit artikel te stoppen. Lezers met ervaring met Crypto valuta zullen het wel kunnen volgen, maar wie echt helemaal nieuw is in het crypto wereldje zal daar waarschijnlijk wat moeite mee hebben. Vrees niet, als dit allemaal achter de rug is ga ik de serie “De weg naar vrijheid” afmaken op Urubin en daar zullen al deze stapjes artikel voor artikel wel in verschijnen. Uiteindelijk zal ik die serie bundelen in een e-book wat iedereen gewoon gratis zal mogen downloaden, dus wees gerust, als je het niet helemaal kan volgen in dit artikel, dan komt dat over een week of 5 alsnog.”

Dat gezegd hebbende laten we maar gelijk van wal steken en een begin maken met wat ik doe met alle donaties

De cliff notes, of hoe het werkt in het kort

Heel simpel uitgelegd werkt het zelfstandig maken van de projecten als volgt: Ik ontvang jullie donaties via Whydonate of via PayPal. Bij Whydonate moet ik wachten tot elke 15e van de maand wanneer de donaties worden uitgekeerd en bij Paypal kan ik het direct laten overboeken naar de bankrekening. Eenmaal op de bankrekening maak ik het over naar mijn Coinbase account zodat ik het om kan zetten in crypto. Door middel van staking maak ik meer van de ontvangen donaties en die winst gaat naar YouHodlr waar ik het omzet in de Stabile Coin USDT waardoor ik er 12,3% rente van kan trekken die wekelijks wordt uitgekeerd en met dat geld bekostig ik de projecten. Klinkt simpel? Nou, dat is iets minder simpel dan het lijkt dus lees verder om dit beknopte verhaal in detail te bekijken

Bovenstaande is de essentie van hoe het werkt, en hoewel 12,3% rente op jaarbasis ontzettend veel is en de meeste aandelen dat rendement niet opleveren heb je een ontzettend groot bedrag nodig om die 12,3% voldoende te laten zijn om alles te bekostigen. Meer dan ik van jullie zou kunnen(en van mezelf mag) vragen in donaties en dus is er een tussenstap genaamd staking, DAO staking om precies te zijn. Door tokens te kopen van projecten als Wonderland Finance en Olympus is het mogelijk in korte tijd hoge winsten te genereren met een relatief laag risico. De projecten zijn Defi(decentraal) en autonoom dus het enige risico dat je echt loopt is als het token zijn waarde verliest. Daarom stake ik Wonderland(Time token), Olympus(Ohm token) en Cardano(ADA token) omdat je bij het staken je tokens niet vast hoeft te zetten en ze op elk gewenst moment eruit kan halen en om kan zetten in bijvoorbeeld USDT(Een stabile coin gekoppeld aan de dollar). Kortom, er is een beetje risico maar dat is beheersbaar door op te letten en indien nodig op tijd in te grijpen. De winsten aan de andere kant zijn fenomenaal, vooral met Time tokens die maar liefst 1,8% cumulatief per dag genereren. Kortgezegd kan je de inleg van dat soort tokens verdubbelen in waarde binnen 36 dagen.

Hoe werkt dat?

Ik zal het zo simpel mogelijk weergeven: Ik ontvang een donatie, deze komt uiteindelijk op mijn bankrekening waarna ik het overmaak naar mijn Coinbase account waar ik er Avalanche(AVAX) tokens voor koop want Time draait op het Avalance netwerk. De gekochte AVAX stuur ik naar mijn MetaMask Wallet(Browser extensie en app die je gratis kan downloaden) en mijn MetaMask wallet is gekoppeld aan de Avalanche blockchain(Vergelijkbaar met Ethereum maar stukken goedkoper in transactiekosten). Zodra de gekochte AVAX tokens erop staan ga ik naar een website genaamd TraderJoe waar ik mijn AVAX tokens inwissel voor Time tokens die ik vervolgens op Wonderland inleg door middel van staking.

Dit doe ik met alle donaties en stake deze of op Wonderland, of Olympus en ik reserveer een klein beetje voor ADA staking omdat ik verwacht dat Cardano heel binnenkort een klapper gaat maken en ontzettend zal gaan stijgen in waarde. Dit doe ik om dat beetje risico wat in staking zit zoveel mogelijk te spreiden(Niet alle eieren in 1 mandje bewaren…)

Dus, terwijl er middels donaties geld in gaat en de “stakes” groeien haal ik er ook telkens wat winst uit(om de 5 dagen want dat is 1 volle cyclus) wat ik omzet in USDT en deze stuur ik naar mijn Wallet op Youhodlr waar ik zonder risico die 12,3% rente kan trekken en doordat jullie donaties heel snel vermeerderen via DAO staking probeer ik het bedrag in USDT te halen dat ik nodig heb(Ik zal het maar vast verklappen, dat bedrag is ongeveer $ 100.000) zodat daar maandelijks $ 1000 aan rente afkomt en dat is exact wat ik nu maandelijks kwijt ben aan alle projecten samen(Hosting(in een land waar EU en VS wetgeving geen jurisdictie heeft), vooral de beveiliging(Het mounted proxy principe tegen DDOS aanvallen en hacks), promotie(Aangezien BiG Tech ons bant, afknijpt en censureert kost promotie veel meer dan voor reguliere websites) en beheer.)

Zelfs met de geweldige voordelen van DAO staking wordt de deadline van 31 december krap aan, maar deze heb ik mezelf gesteld omdat ik in maart 2022 precies twee jaren jullie donaties heb mogen ontvangen. Had ik deze oplossing toen gehad was dit helemaal geen punt geweest, maar helaas heb ik dit afgelopen juni 2021 pas allemaal geleerd(De ontstane situatie was ook voor mij nieuw en ik heb moeten leren, meestal the hard way…). Om een lang verhaal kort te maken vind ik het niet gepast om donaties van jullie te blijven vragen en is mijn harde grens die twee jaar. Daarom deze eindrally om zoveel mogelijk donaties nog op te halen om er middels bovenstaande genoeg crypto mee te maken zodat ik veilig via de rente op Youhodlr alles permanent kan laten draaien.

Ik hoop dat u het een beetje kon volgen. Vragen mag uiteraard altijd(Via Telegram is het meest handig) en zoals beloofd ga ik bovenstaand verhaal en nog veel meer in te volgen stappen nog uiteen zetten wanneer we de hectiek van de donatiecampagne achter de rug hebben en dat is een belofte of we het nou gaan halen of niet, dat ebook komt er!

Hopelijk begrijpt u nu ook de noodzaak voor de donaties beter omdat we geen andere inkomsten bronnen hebben op de projecten(geen advertenties, en voorlopig ook nog geen webshop e.d.) en omdat mijn reguliere inkomsten dankzij de Covid plandemie meer dan gehalveerd zijn kan ik er zelf ook niets extra’s meer in stoppen dan ik al heb gedaan, zoals ik vroeger wel deed. Heel eerlijk, is dit, deze donatiecampagne mijn laatste kans alles draaiende te houden en dat permanent. Ik hoop dan ook met heel mijn hart dat jullie mij de komende 4 en halve week willen blijven ondersteunen.

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later