De stand van zaken – Dag 4

0
Luister naar dit Artikel

Na drie dagen in de donatiecampagne is het wederom hartverwarmend om alle steunbetuigingen te lezen die meegestuurd worden. Heel erg veel dank daarvoor, het doet absoluut goed om te zien hoeveel mensen mijn projecten waarderen en bereid zijn een helpende hand uit te steken.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Uiteraard gaat het deze keer wel wat langzamer dan tijdens de eerste campagne ruim een jaar geleden en dat is met dank aan Big Tech die onze pagina’s en berichten afknijpen zodat slechts een druppel van alle volgers deze te zien krijgen. Maar niet getreurd, dat betekent slechts dat ik harder zal moeten werken om het onder hun ogen te krijgen en dat gaan we redden met deze dagelijkse stand van zaken artikelen.(delen = lief!)

Het is tevens een race tegen de klok want ik besef me terdege dat Censuurbook mijn pagina(s) en account op ieder moment de nek om kan draaien. Op dit moment kan ik nog steeds mijn pagina’s niet beheren maar gelukkig mijn partner in crime; Samuel wel dus kunnen we voorlopig nog alle zeilen bij zetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken. De wijze waarom we dat nu doen is redelijk censuur proof omdat ik geen artikelen meer plaats maar slechts een kennisgeving dat er nieuwe artikelen staan met een link naar de website en naar het Telegram kanaal en dat werkt aardig want ik zie de aantallen weer groeien op Telegram en dat maakt Censuurbook steeds een beetje onbelangrijker en Telegram belangrijker.

Ik heb ook sterk de indruk dat Censuurbook door heeft dat ze op de pagina’s niet langer met de standaard regeltjes kunnen schermen want onlangs heb ik een officiële waarschuwing gekregen dat mijn account op de het punt staat verwijdert te worden wegens de schendingen van hun regels waar ik al voor een ban heb gehad(Lees voor het publiceren van de waarheid) Ook die strijd gaan we uiteindelijk winnen, dat is mijn vaste overtuiging, met uw hulp!

Laat ons alstublieft niet vallen zo vlak voor de eindstreep

Zelf heb ik elke extra cent die ik heb in de projecten gestoken maar mijn andere inkomsten zijn nog steeds niet wat ze waren voor de corona plandemie en dat is waarom ik uw hulp en steun nog een laatste keer nodig heb

We hebben meer dan 10.000 volgers op Telegram en nog eens een 70.000+ op Facebook. Als iedereen nou een klein bedrag doneert is het klaar en zijn zelfs verdere donaties in de toekomst niet meer nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt

Vorige keer was een bedrag van € 4500 nodig en dat hebben we dankzij jullie gehaald. Dit keer is het een stuk lager en hebben we ongeveer € 1500 nodig om de eindstreep te halen. Dat wordt de laatste keer en dat is een belofte.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan boven water te blijven met land in zicht!

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later