zaterdag, november 26

De stand van zaken – Begin van het einde of het einde van 2 jaren van onzekerheid?

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ik moet u eerlijk bekennen dat ik deze “Stand van zaken” zaken schrijf met de kriebels in mijn onderbuik. De laaste fase is aangebroken, zes korte weken die het verschil moeten gaan maken tussen succes en einde oefening. De donatiecampagne gaat de eindsprint inzetten en ten tijde van dit schrijven kan het nog steeds alle kanten op.

Alles staat gereed, de mechanismen die moeten gaan zorgen voor een stabiele inkomsten stroom voor de projecten staat als een huis, draait en dagelijks wordt de stroom groter. Wat begon met druppels(Lees eurocenten) per dag zijn euro’s geworden en de enige vraag die nog rest is zal het genoeg zijn om in 2022 de boel draaiende te houden?

Om die vraag positief te beantwoorden komt het slechts nog aan op de donaties en dat is waar deze eindsprint van zes weken het verschil moet gaan maken. Er is voor mij geen weg terug, er zijn geen alternatieven. Of het gaat nog een laatste keer lukken of we gaan door het putje. Wat er ook gaat gebeuren ik zal niet nog een campagne optuigen. Dat doe ik jullie niet aan, en mezelf ook niet(Want heel eerlijk, ik loop op mijn tandbvlees).

Ik ga vanaf nu dus ook weer dagelijks een stand van zaken publiceren(en wederom mijn excuses voor hen die zich daar aan storen), want het is inmiddels duidelijk gebleken dat het broodnodig is om de aandacht op de campagne te houden. Dit is het dan, de aftrap naar wat hopelijk uit gaat komen op onafhankelijkheid voor alle projecten!

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doe een kleine donatie. We hebben in totaal meer dan 100.000 volgers, als iedereen een kleine donatie doet zijn we per direct klaar voor de toekomst. Er is nog maar een laatste zetje nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Comments are closed.

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster