De stand van zaken – Begin van het einde of het einde van 2 jaren van onzekerheid?

0
Luister naar dit Artikel

Ik moet u eerlijk bekennen dat ik deze “Stand van zaken” zaken schrijf met de kriebels in mijn onderbuik. De laaste fase is aangebroken, zes korte weken die het verschil moeten gaan maken tussen succes en einde oefening. De donatiecampagne gaat de eindsprint inzetten en ten tijde van dit schrijven kan het nog steeds alle kanten op.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Alles staat gereed, de mechanismen die moeten gaan zorgen voor een stabiele inkomsten stroom voor de projecten staat als een huis, draait en dagelijks wordt de stroom groter. Wat begon met druppels(Lees eurocenten) per dag zijn euro’s geworden en de enige vraag die nog rest is zal het genoeg zijn om in 2022 de boel draaiende te houden?

Om die vraag positief te beantwoorden komt het slechts nog aan op de donaties en dat is waar deze eindsprint van zes weken het verschil moet gaan maken. Er is voor mij geen weg terug, er zijn geen alternatieven. Of het gaat nog een laatste keer lukken of we gaan door het putje. Wat er ook gaat gebeuren ik zal niet nog een campagne optuigen. Dat doe ik jullie niet aan, en mezelf ook niet(Want heel eerlijk, ik loop op mijn tandbvlees).

Ik ga vanaf nu dus ook weer dagelijks een stand van zaken publiceren(en wederom mijn excuses voor hen die zich daar aan storen), want het is inmiddels duidelijk gebleken dat het broodnodig is om de aandacht op de campagne te houden. Dit is het dan, de aftrap naar wat hopelijk uit gaat komen op onafhankelijkheid voor alle projecten!

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doe een kleine donatie. We hebben in totaal meer dan 100.000 volgers, als iedereen een kleine donatie doet zijn we per direct klaar voor de toekomst. Er is nog maar een laatste zetje nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later