De stand van zaken: Alle signalen staan op rood…

0
Luister naar dit Artikel

Week 4 van onze zes weken durende eindsprint zit er op wat rest zijn twee korte weekjes en het zit erop. De donatiecampagne heeft ons ver gebracht, zover dat zeker een deel van onze websites dit gaat overleven. Ik verwacht echter dat er ook een aantal gaan sneuvelen, want de donaties lopen nu zoveel terug in vergelijk met de start dat er haast een wonder voor nodig is om alles nog te redden. Hiermee wil ik niet zeggen dat het onmogelijk is, want zoals ik al vaker heb gezegd, als al onze 100.000 volgers allemaal 1 euro zouden doneren was deze campagne helemaal niet nodig geweest en dus weet ik ook dat als donaties maar voldoende aantrekken alles mogelijk is. Ervaring leert echter dat het realistisch is dat het er niet in zit en dat scenario wordt met de dag concreter.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het zal pijn doen, en ons bereik zal er ook door worden beperkt maar welke projecten het gaan worden, en wat de impact precies zal zijn, daar ben ik nog steeds mee aan het worstelen. Die beslissing kan immers ook nog niet genomen worden zolang de campagne nog loopt en tot de laatste minuut zal ik mij inzetten om te redden wat er te redden valt.

Ik wil in ieder geval nu al iedereen bedanken vanuit het diepst van mijn hart voor alle donaties die ik heb mogen ontvangen. Heel erg bedankt, woorden schieten tekort om uit te drukken hoe dankbaar ik ben dat we in ieder geval in de 1 of andere vorm verder kunnen in 2022!

In mij brandt nog steeds de vonk van hoop dat we het toch gaan redden, en daar wil ik ook voor blijven strijden.

Beste lezers, dit is ons 2 voor 12, het is nu of nooit! Help me alstublieft om in deze laatste twee weken voldoende budget bij elkaar te krijgen om ook de laatste projecten mee te krijgen 2022 in. We zijn zo dichtbij en zoals gezegd het is zeker nog mogelijk dit doel te bereiken. Laat onze websites niet verloren gaan en 7 jaren werk voor niets zijn geweest.

Beste lezer, help mij alstublieft. Steun ons deze laatste twee weekjes en help ons naar de eindstreep.

Alle beetjes helpen, klein en groot. Laten we deze laatste 2 weken er nog een laatste keer de schouders onder steken en zeker stellen dat u ook in 2022 kunt posten op Urubin, het nieuws krijgt op World Unity en Healthbytes en al de andere projecten.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later