De laatste woorden van Steve Jobs

0
Luister naar dit Artikel

Ik ben gekomen tot het hoogtepunt in mijn succes.
In de ogen van anderen, is mijn leven een symbool van succes.
Alhoewel, mijn rijkdom is simpel een feit die ik gewend ben.
Op dit moment terwijl ik op het ziekenhuisbed lig en dingen van mijn leven herinner, realiseer ik me alle rijkheden in mijn leven waar ik eens zo trots op was, en nu is het niks meer waard nu mijn dood over mij heen ademt.
In het donker als ik naar de groene lichten kijk, van het arsenaal van medische apparatuur en het geluid van hun mechanische geluiden, kan ik de adem voelen van mijn aankomende dood.
Pas nu snap ik dat wanneer je genoeg geld gespaard heb voor de rest van je leven, dat je dingen moet gaan kopen die totaal niet gerelateerd zijn met rijkdom.
Het zou iets meer belangrijkers moeten zijn.
Als voorbeeld verhalen over de liefden en dromen van mijn kindertijd
Stop met het najagen van rijkdom, het kan een persoon alleen maar in een gefrustreerd wezen maken zoals ik.
God heeft ons op een manier gemaakt, we kunnen liefde voelen in ons hart en in de harten van anderen, maar geen illusie gebouwd door beroemdheid of geld zoals ik gemaakt heb in mijn leven, ik kan het niet met me meenemen.
Ik kan alleen de herrieneringen met me meenemen die gesterkt zijn door liefde.
Dit is de werkelijke rijkdom die je zal volgen, je zal vergezellen, je moed zal geven en een licht voor je uit laat stralen.
Om te bewegen waar je heen wilt, het de doelen kan laten bereiken die je wilt.
Alles is in jou eigen hand en in je hart.
Liefde kan duizenden kilometer reizen en daarbij heeft liefde geen limiet.
Wat is het duurste bed van de wereld? Het ziekenhuisbed.
Jij, als je geld heb, je kan iemand huren om je auto te reiden, maar je kan niet iemand huren om jou ziekte over te nemen waar je dood aan gaat.
Verloren materiaal kan terug gevonden worden. Maar een ding kan je nooit terugvinden als je het verliest: Leven.
In welke stage of leven waar je nu ook bent, aan het einde moeten we allemaal hetzelfde aanzien wanneer het laatste doek valt.
Aub waardeer je familie, je liefde voor je levensgezel, liefde voor je vrienden…
Behandel iedereen goed en blijf vrienden met je buren
Steven Jobs Geboren: 24 februari 1955 Overleden 5 oktober 2011


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later