De laatste woorden van Steve Jobs

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ik ben gekomen tot het hoogtepunt in mijn succes.
In de ogen van anderen, is mijn leven een symbool van succes.
Alhoewel, mijn rijkdom is simpel een feit die ik gewend ben.
Op dit moment terwijl ik op het ziekenhuisbed lig en dingen van mijn leven herinner, realiseer ik me alle rijkheden in mijn leven waar ik eens zo trots op was, en nu is het niks meer waard nu mijn dood over mij heen ademt.
In het donker als ik naar de groene lichten kijk, van het arsenaal van medische apparatuur en het geluid van hun mechanische geluiden, kan ik de adem voelen van mijn aankomende dood.
Pas nu snap ik dat wanneer je genoeg geld gespaard heb voor de rest van je leven, dat je dingen moet gaan kopen die totaal niet gerelateerd zijn met rijkdom.
Het zou iets meer belangrijkers moeten zijn.
Als voorbeeld verhalen over de liefden en dromen van mijn kindertijd
Stop met het najagen van rijkdom, het kan een persoon alleen maar in een gefrustreerd wezen maken zoals ik.
God heeft ons op een manier gemaakt, we kunnen liefde voelen in ons hart en in de harten van anderen, maar geen illusie gebouwd door beroemdheid of geld zoals ik gemaakt heb in mijn leven, ik kan het niet met me meenemen.
Ik kan alleen de herrieneringen met me meenemen die gesterkt zijn door liefde.
Dit is de werkelijke rijkdom die je zal volgen, je zal vergezellen, je moed zal geven en een licht voor je uit laat stralen.
Om te bewegen waar je heen wilt, het de doelen kan laten bereiken die je wilt.
Alles is in jou eigen hand en in je hart.
Liefde kan duizenden kilometer reizen en daarbij heeft liefde geen limiet.
Wat is het duurste bed van de wereld? Het ziekenhuisbed.
Jij, als je geld heb, je kan iemand huren om je auto te reiden, maar je kan niet iemand huren om jou ziekte over te nemen waar je dood aan gaat.
Verloren materiaal kan terug gevonden worden. Maar een ding kan je nooit terugvinden als je het verliest: Leven.
In welke stage of leven waar je nu ook bent, aan het einde moeten we allemaal hetzelfde aanzien wanneer het laatste doek valt.
Aub waardeer je familie, je liefde voor je levensgezel, liefde voor je vrienden…
Behandel iedereen goed en blijf vrienden met je buren
Steven Jobs Geboren: 24 februari 1955 Overleden 5 oktober 2011

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster