Comedian Wanda Sykes voelde iets dat niet klopte in haar hotelkamer – toen zag ze iets totaal griezeligs

0
Luister naar dit Artikel

De komiek Wanda Sykes verscheen woensdag op ‘The Ellen DeGeneres Show’, waar ze een schijnbare ontmoeting onthulde die ze beweert te hebben gehad met een geest tijdens een verblijf in een historisch hotel in Virginia.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Ik wil niet dat mensen denken dat ik gek ben, maar het is gebeurd,” vertelde ze gastvrouw Ellen DeGeneres.
Sykes zei dat ze op een avond terug was gegaan naar haar kamer in het Jefferson Hotel in Richmond, Virginia, en plotseling het gevoel had dat er iets niet klopte.

‘Ik had gewoon het gevoel dat er iemand anders in deze kamer was en ik keek rond,’ zei ze, toegevend dat ze een paar drankjes had gedronken. “Ik moest er gewoon voor zorgen dat het niet de alcohol was, maar ik dacht ‘Nee, er is iets in de kamer’ en ik keek een beetje uit mijn ooghoek en het was deze vrouw – het was een oude zwarte vrouw, en ze keek me gewoon aan. ‘
Sykes voegde eraan toe: ‘Ik ben er vrij zeker van dat ze een slaaf was, omdat niemand meer zulke dingen draagt.’

De komiek zei dat ze niet het gevoel had dat de geest haar pijn zou doen, en zei dat het leek alsof ze meer verrast was dan al het andere om Sykes binnen in zo’n mooie hotelkamer te zien.
De komiek maakte een grapje dat ze de geest vertelde dat ‘dingen best goed hadden uitgepakt’, met DeGeneres en het publiek dat in lachen uitbarstte.

‘En ik weet dat je waarschijnlijk gewoon bent verbluft om me te zien – deze zwarte vrouw – in deze grote hotelkamer,’ vertelde Sykes blijkbaar aan de geest, en ging vervolgens in discussie over wat ze vervolgens deed. “Ik heb de afstandsbediening. ‘Als dit goed is, wacht dan tot je ziet wie de president is. Dit zal je de stuipen op het lijf jagen. ‘”Ze zei dat de vrouw bleef en haar een tijdje gadesloeg voordat ze verdween.

‘En ik zei:’ Waarom ga je blanke mensen niet bang maken? Dat is wat ik zou doen als ik jou was, ‘”grapte Sykes.

Kijk hoe de komiek de spookachtige ervaring hieronder omschrijft:

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later