12-04-2014 De laatste stand van zaken – En nu hebben we jouw hulp nodig!

11
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

pre1052cZoals beloofd gaat World Unity goed doen, waar het bij Niburu verkeerd ging, en dat betekend dat wij hier zaken doen in volledige transparantie. Daarom alweer een derde editie van de laatste stand van zaken met betrekking tot World Unity.

In het vorige deel melde ik reeds dat alle onderdelen van de site gereed zijn voor gebruik. Toen was ik blij de eerste 40 leden te kunnen verwelkomen en met gepaste trots kan ik melden dat het er inmiddels meer dan 60 zijn. We groeien gestaag en dankzij de promoties die ik heb ingezet komt er voldoende “vers bloed” over de site. Gemiddeld krijgen we tussen de 2500 en 3000 unieke bezoekers te verwerken per dag! Een  prachtig resultaat, en ik mag met enige voldoening zeggen dat de kapers van Niburu daar slechts van kunnen dromen.

Toch ben ik nog niet content omdat ik nog een doel voor ogen heb, maar dat kan ik niet alleen. Ik wil graag alle Niburianen terug en dan op deze site om ze te laten zien hoe het ook kan. U kent ze wel: Andor, Highstreet, Rudolf Steiner, en vele anderen, alle forum leden die hun steentje bijdroegen om van Niburu de unieke plek te maken die het was voor de boel begon in te storten. Wat ik kon doen dat heb ik gedaan. Ik heb de leden die ik ken aangesproken, ik heb de originele forum databases gebruikt om door middel van email iedereen op de hoogte te stellen dat het hier verder gaat. Ik realiseer me dat we hierdoor een deel van de vaste bezoekers terug hebben, maar ik realiseer me ook dat ik een groot deel niet heb kunnen bereiken.

Bovenstaande brengt me op het punt waar ik hoop jullie hulp te mogen vragen. Ken je Niburu leden? Nodig ze hier uit. Laat ze weten dat Anton Teuben hier verder gaat met wat hij 12 jaren geleden is begonnen. Deel deze site op Facebook, Twitter en waar je maar kan.Laten we er met z’n allen voor zorgen dat World Unity net zo’n begrip wordt als de naam Niburu, maar dan zonder alle ellende die daar is voorgevallen.

Ik heb al mijn kennis en resources ingezet om de aanzet te geven, en zal deze blijven inzetten om deze site op te bouwen tot grote hoogtes. Willen jullie me aub helpen om ook het goede van het verleden in ere te herstellen? Ik hoop dat ik op jullie medewerking mag rekenen.

Kraven.

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster