12-04-2014 De laatste stand van zaken – En nu hebben we jouw hulp nodig!

11
Luister naar dit Artikel

pre1052cZoals beloofd gaat World Unity goed doen, waar het bij Niburu verkeerd ging, en dat betekend dat wij hier zaken doen in volledige transparantie. Daarom alweer een derde editie van de laatste stand van zaken met betrekking tot World Unity.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In het vorige deel melde ik reeds dat alle onderdelen van de site gereed zijn voor gebruik. Toen was ik blij de eerste 40 leden te kunnen verwelkomen en met gepaste trots kan ik melden dat het er inmiddels meer dan 60 zijn. We groeien gestaag en dankzij de promoties die ik heb ingezet komt er voldoende “vers bloed” over de site. Gemiddeld krijgen we tussen de 2500 en 3000 unieke bezoekers te verwerken per dag! Een  prachtig resultaat, en ik mag met enige voldoening zeggen dat de kapers van Niburu daar slechts van kunnen dromen.

Toch ben ik nog niet content omdat ik nog een doel voor ogen heb, maar dat kan ik niet alleen. Ik wil graag alle Niburianen terug en dan op deze site om ze te laten zien hoe het ook kan. U kent ze wel: Andor, Highstreet, Rudolf Steiner, en vele anderen, alle forum leden die hun steentje bijdroegen om van Niburu de unieke plek te maken die het was voor de boel begon in te storten. Wat ik kon doen dat heb ik gedaan. Ik heb de leden die ik ken aangesproken, ik heb de originele forum databases gebruikt om door middel van email iedereen op de hoogte te stellen dat het hier verder gaat. Ik realiseer me dat we hierdoor een deel van de vaste bezoekers terug hebben, maar ik realiseer me ook dat ik een groot deel niet heb kunnen bereiken.

Bovenstaande brengt me op het punt waar ik hoop jullie hulp te mogen vragen. Ken je Niburu leden? Nodig ze hier uit. Laat ze weten dat Anton Teuben hier verder gaat met wat hij 12 jaren geleden is begonnen. Deel deze site op Facebook, Twitter en waar je maar kan.Laten we er met z’n allen voor zorgen dat World Unity net zo’n begrip wordt als de naam Niburu, maar dan zonder alle ellende die daar is voorgevallen.

Ik heb al mijn kennis en resources ingezet om de aanzet te geven, en zal deze blijven inzetten om deze site op te bouwen tot grote hoogtes. Willen jullie me aub helpen om ook het goede van het verleden in ere te herstellen? Ik hoop dat ik op jullie medewerking mag rekenen.

Kraven.

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later