Telefonisch consult Anton Teuben

0
802

Er is mij gevraagd of ik bereid ben om telefonische consulten te geven.

Ik heb daar direct mee ingestemd omdat we via persoonlijk contact vaak al veel kunnen oplossen. Via de telefoon kun je soms gemakkelijker bij de kern van het probleem komen, omdat men zich niet volledig bekend hoeft te maken en zich beschermd voelt in de eigen omgeving.

Waar ik u mee van dienst kan zijn, zijn vaak de vragen die op dit moment opspelen door de veranderingen in de Schumann resonantie, waardoor gevoel en verstand regelmatig met elkaar in duel gaan. Heeft u antwoorden nodig t.a.v. contact wat u heeft met andere realiteiten of ziet u dingen wat een ander niet ziet dan kan ik u daar inzichtelijk mee helpen. De rust en het overzicht terugbrengen is mijn uitgangspunt, waardoor u weer helderder bent en weer kunt functioneren. Vragen over gezondheid zijn ook welkom. Beseft u zich wel dat ik u niet gezond kan maken, dat doet u zelf en met de vrije keuze om de kennis te gebruiken die we u aanbieden.

De basis waar wij mee werken is één van peilers waarom er leven mogelijk is. Liefde opent vrijwel alle poorten en de Schumann resonantie is daar de wetenschappelijke verklaring voor.

Wilt u gewoon uw verhaal kwijt dan kan dat ook. Elke dinsdagmiddag tussen 14 en 16 uur zit ik bij de telefoon en middels een inschrijfformulier kunt u zich opgeven voor dit telefonisch consult.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Tot horens,
Anton Teuben


Hier iets over te zeggen?
Reaguur hier:

GEEN REACTIES