Het vreemde verhaal van Dr Edward Mantill wetenschapper bij CERN

0
1366

De titel zegt het eigenlijk al helemaal. EN ik zou natuurlijk het hele verhaal hier neer kunnen zetten, maar ik kan het u ook voor uzelf laten horen en zo zelf tot een oordeel laten komen.

Over CERN gaan een heleboel vreemde verhalen over het Internet, een beetje in de trant van Chemtrails en HAARP. Veel ervan zal complete stierepoep zijn, maar waar rook is, daar is vuur en een kern van waarheid zal dus ook zeker aanwezig zijn.

Ik beweer in geen geval er het fijne van te weten, maar vind de materie intrigerend genoeg om er dieper in te duiken en tijdens mijn gesnuffel stuitte ik op onderstaande video’s. Neemt u ook eens een kijkje en laat ons weten wat u er van denkt:Hier iets over te zeggen?
Reaguur hier:

GEEN REACTIES