Graag delen: Kanker is 100% te genezen binnen in 1 a 2 Maanden. Artsen wordt het zwijgen opgelegt!

60
94788

Dit is zeer belangrijk voor iedereen om te weten. KANKER is te genezen. Oncologische zorg is een biljoen dollar industrie. Denk je echt dat ze dat zonder slag of stoot op gaan geven? Yeah right. Kanker is allange tijd te genezen en als gevolg van deze zieke en agenda van de pharmaceutische industrie zijn er miljoenen gestorven en triljoenen zijn verspild. Er zijn talrijke gevallen in de gehele Amerikaanse geschiedenis waar de FDA willens en wetens mensen vergif heet gegeven. We weten dat ze er alles aan doen om veel geld te maken en naaien dan het volk een oor aan op hetzelfde moment. Word alstublieft wakker!

Dr. Leon Coldwell is gestopt door de federale regering in zijn voortgang bij het genezen van kanker.

“Aangezien alle 7 broers en zussen van mijn moeder kanker hadden, evenals mijn grootmoeder , welke is gestorven aan kanker, en zelfs mijn vader en stiefvader aan kanker zijn gestorven, kan ik je vertellen dat ik zeker weet dat niemand anders de hoeveelheid ervaring met kanker heeft, die ik heb. Ik heb het gezien als familielid, zoon en kleinzoon van het begin tot het mijn familieleden vermoorde.

In mijn tijd heb ik meer dan 35.000 patiënten gezien en hebben meer dan 2,2 miljoen seminar deelnemers die mij hebben aangeschreven hebben, mij hun opmerkingen en levensverhalen gestuurd. Ik heb meer dan 7 miljoen lezers van mijn nieuwsbrieven en rapporten. Ik ben de dokter, die naar de mening van vooraanstaande deskundigen, het hoogste kanker genezingsratio heeft in de wereld.

Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat ik ten minste 90% van alle patiënten met kanker kan genezen als ik buiten het juridische platform om kon werken met deze mensen op de “Dr Coldwell manier.”

Zolang de patiënt bereid is en nog steeds in staat om te doen wat nodig is en geen operatie, chemotherapie of bestraling heeft gehad, is er geen reden dat kanker niet kan worden genezen bij de meeste mensen. Ik weet zeker dat ik ze kon genezen binnen enkele weken of een paar maanden. Maar omdat de wet en degenen die geld te verdienen door uw lijden en zelfs de dood mij niet toe laten om u te behandelen op de manier die ik ken, welke resultaten zou opleveren, en ik wettelijk niet eens mag vertellen wat u moet doen of juist niet moet doen.

Dat is hoe de medische en farmaceutische industrie hun Biljoen Dollar kanker Industrie beschermt. Zij zorgen ervoor dat politici wetten opleggen die burgers doden of ze op zijn minst ziek maken, en wetten die ervoor zorgen dat ze niet kunnen worden genezen.

Ze worden alleen maar behandeld met methodes die leiden tot meer ziekte en uiteindelijk tot de dood. Door de giftige, gevaarlijke en moorddadige behandelingen.

“Lees meer op: http://drleonardcoldwell.com/only-answer-to-cancer/ ALLE kanker kan worden genezen in 2-6 weken:

*Disclaimer: Bovenstaande kan ik als niet medicus niet verifiëren, echter heb ik mijn volledige familie aan deze ziekte ten onder zien gaan alle behandelingen ten spijt. Daardoor kan ik in ieder geval bevestigen dat voor de “gewone”man de behandelingen niet werken maar wereldleiders en andere rijken schijnbaar tot in het oneindige in leven kunnen worden gehouden. Ik neig daarom ernaar bovenstaande te geloven. Neem het zoals u wil.

60 REACTIES

 1. Bullshit wil zeker zelf zijn supplementen aan de man brengen of verdient hij er niks aan? Dit is zo makkelijk en er worden een heleboel mensen mee beledigd!!! En zeker artsen die dag en nacht bezig zijn om wetenschappelijk onderzoek te doen om mensen te redden. Stop dit om te delen op FB!!!

 2. Tuurlijk is er geld te verdienen in de medische sector. Maar mensen kom op zeg, dit is bullshit totdat de beste man met harde bewijzen komt. Voor die tijd is hij de zoveelste kwakzalver die geld probeert te verdienen over de rug van zieke en wanhopige mensen.

  En inderdaad, de taalfouten halen de geloofwaardigheid nog verder naar beneden. Misschien volgende keer een serieuze vertaler inschakelen in plaats van google-translate

 3. tja en bestraling heb ik ook al gehad 33 keer en twee keer operatie dus voor mij gaat het dan zo ie zo niet op zo te zien in de tekst, ook al zou er waarheid in zitten, en het is in amerika en niet hgier, kun je nog eens flink geld betalen aan een reis voor een afspraakje en wat pilletjes..een hotelkamer huren ect..
  dus kom je ook duur uit hoor!! voor een test want hij heeft alleen zijn moeder “genezen”

  “Zolang de patiënt bereid is en nog steeds in staat om te doen wat nodig is en geen operatie, chemotherapie of bestraling heeft gehad, is er geen reden dat kanker niet kan worden genezen bij de meeste mensen.”

  • Lézen en niet zo dom je kop in ’t zand steken. De farmaceutische industrie is nu eenmaal ziek.

   Dit is wat de beste man zegt:

   “Maar omdat de wet en degenen die geld te verdienen door uw lijden en zelfs de dood mij niet toe laten om u te behandelen op de manier die ik ken, welke resultaten zou opleveren, en ik wettelijk niet eens mag vertellen wat u moet doen of juist niet moet doen.”

 4. Dit soort berichten zouden strafbaar moeten zijn, mensen gaan hierdoor onnodig dood en leiden veel pijn, omdat ze uit het reguliere cirquit stappen of naast het medische cirquit experimenteren en daarmee o.a. Lichaamshuisdouding negatief kunnen be-invloeden t.o.v. de reguliere behandeling, Juist de wetenschap maakt steeds meer mensen beter, o.a. door een veel betere DNA kennis en daarop gebaseerde behandelingen, Steve Jobs (die miljoenen stak in de medische wetenschap) zij hetbal, ik ben of een van de laatste die stierf of de eerste die geneest (van de variant die hij had) Er is geen enkele miljonair die langer leeft door andere zorg. (Tenzij je de 3e wereld en America vergelijkt waar het ontbreekt aan verzekeringen voor iedereen)

 5. Wat een kortzichtige reacties allemaal. Het zinnetje “wat de natuur er in heeft gebracht, kan de natuur er ook uithalen” zegt in principe voldoende. Vertaal dit naar je eigen lichaam. Kennelijk is er iets wat niet bij je past wat zich uit in een klacht of ziekte. Voeding, juiste instelling, aanpassing van je leefstijl, beweging en de juiste medische ondersteuning ( bedoel uitleg wat artsen overigens weigeren te geven) kunnen voor wonderen zorgen. Ik mag dit zeggen, want bovenstaande heeft ervoor gezorgd dat ik nog leef, terwijl ik een levensverwachting had van 3 maanden. En om in het niveau te blijven van iedereen die hier negatief op gereageerd heeft, dan een net zo zwakke opmerking. Draai de farmaceutische industrie de nek om!!!!!!

 6. Er is allang een medicijn tegen kanker, mensen zoals wij worden dom gehouden gaat allemaal over geld verdienen. En als je goed nadenkt snap je zelf ook wel dat wij “de mens” allang in staat zijn om een medicijn tegen kanker te maken als we zelfs zwarte gaten in het helal kunnen aan tonen etc etc etc
  Maar zoals je aan de reacties hier ziet geloven mensen onze regering enz nog steeds dus plan werkt.., helaas

 7. Iedereen hoopt zelf ik en als je er bijna door zit geloof je alles maar komaan wij zijn slimmer ik geloof al 5 jaar in mijn dr en vooral in mijn vrienden en mezelf er is echt waar geen oplossing gewoon positief blijven en vooral veel plezier maken iemand die chemo heeft doorstaan is ne winnaar

 8. 6x chemo gehad met borstkanker, met amputatie, maar de chemo heeft me gesloopt en er is zoveel niet vertelt wat het met je lichaam doet, ik ben ook gewoon 80 procent van mijn intieme delen kwijt en moet nu vijf jaar aan de hormoon pillen die je tweede en derde van de onderkant kapot maken zodat sex onmogelijk wordt omdat je wand kan scheuren, niemand verteld dat! Ze verdienen alleen maar aan je! Heb geen vertrouwen meer in chemische troep ga het ook niet slikken, ben op zoek naar alternatatief, rook wel drie wietjes per dag om de misselijkheid te onderdrukken en ontspannen te worden, werkt geweldig, terug naar de natuur.

 9. Mensen alles wat we doen en geloven is voorgekauwd door media , politiek en ja zelf farmaceutische bedrijven ! Door internet lig de wereld en de geschiedenis voor u Open ! Maar dan moet u heel de artikels lezen en vergelijken! Druf de waarheid in twijfel trekken… Dan zul je zien dat niet alles klopt wat Men u voorkauwt…