Vreemd metalen voorwerp in de Californische lucht – Verbazingwekkende foto!

0
Luister naar dit Artikel

Wanneer: 10 september 2014
Waar: Ergens in Californië
Wat: Rond metalen voorwerp met roeden zweeft en beweegt over de hemel


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Laten we eens een korte pauze nemen van de van Texas UFO-waarnemingen voor een minuut en zien wat er gebeurt in de omgeving van Cali. Een fascinerend object dat zweefde over de Golden State en werd gefotografeerd en gerapporteerd aan MUFON samen met gedetailleerde getuigenissen.

Thuisgekomen rond 18:55 ,toen ik in mijn oprit in reed, zag ik boven en achter het huis van mijn buren, zag ik een heldere bol zweven. Het weerspiegelde de zonsondergang oranje, en dat is de reden waarom ik het opmerkte; bovendien was het een volledig helder blauwe hemel. Ik dacht dat het een ballon kon zijn of een soort van vreemd uitziende helikopter, maar het leek geen rotors hebben.
Het leek een soort antenne te hebben.

Ik ging naar mijn achtertuin om een beter zicht te krijgen. Het bleek op minder dan een mijl afstand boven de woningen te zweven. Ik haalde mijn camera ongeveer 5 minuten later en het zette mijn statief op. Ik nam een paar foto’s, en pakte toen mijn videocamera en begon te filmen voor ongeveer 20 minuten. In de circa. 45 minuten dat ik keek, waren er wat weifelende bewegingen, alsof het werd beïnvloed door de beweging van de lucht. Op sommige momenten leek het af te dalen achter een grote boom, om dan langzaam weer te verschijnen vanachter de boom.

Het object is relatief stabiel gebleven en begon langzaam weg te zweven richting het zuid westen, totdat ik het niet meer kon zien omdat het te donker was. Ik was geïntrigeerd door het voorval. Mijn foto’s laten zien dat er inderdaad 3 roedes of antennes uit kwamen.

7253664_orig

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later