Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien! << Klik hier om te doneren >>

Slachtoffer van vax-genocide vertelt zijn verhaal voordat hij sterft: waarschuwt botweg dat zijn lichaam achteruitgaat, organen falen, zenuwen afsterven en dat zijn slow motion-moord voor onze ogen wordt uitgevoerd

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Toen ik dinsdag het nieuws doornam nadat ik maandagavond hoorde van het overlijden tijdens het weekend van Dr. Harriet Hall, een fervent criticus van ‘anti-vaxxers’ en alternatieve geneeskunde, die plotseling stierf in haar slaap, kwam ik een absoluut hartverscheurende twitterthread tegen met een muzikant, schrijver en componist genaamd Mike O’Mara, die je piano kunt horen spelen in de video onderaan dit verhaal, een thread waarin Mike ons vertelt over zijn ontvouwende dood die precies nu gebeurt.

De oprichter van een onafhankelijke muziekschool, Mike vertelt ons botweg wat anderen weigeren, waarbij hij botweg de ‘big pharma maffia’ en de mRNA-doodsinjectie de schuld geeft dat ze hem op dit moment hebben vermoord, zijn lichaam gaat achteruit, zijn zenuwen sterven, zijn spierweefsel lost op , zijn spijsvertering stopt en zijn organen falen.

“Het is een griezelig, vreselijk gevoel om te weten dat je binnenkort dood zult zijn. Om te weten dat elk klein ding dat je doet, elke actie waar je niet twee keer over zou hebben nagedacht, misschien wel de laatste keer is dat je het deze keer doet. Staan, lopen, eten, slapen, mijn armen optillen… het houdt allemaal op”, had hij de wereld verteld in een eerdere tweet op dezelfde dag: ze blijven oplossen uit mijn lichaam. Elke keer als ik denk dat de marteling voor het einde niet erger kan worden, wordt het dat wel. Op de een of andere manier kan het me nog meer pijn doen voordat het me doodt.

In een follow-up tweet de volgende dag “Tot ziens, allemaal. Mijn zenuwen sterven af, mijn spierweefsel lost op, de laatste stukjes trillen als ze falen. Mijn spijsvertering staat stil, organen falen langzaam maar zeker. Ik wacht op mijn laatste rit naar mijn laatste stop, want welke laatste mislukking zal me het leven kosten. Liefde voor degenen die mij hebben gesteund. Tot ziens.

Hij vrij bot in wie en wat hij de schuld gaf van de martelingen die hij doormaakte in 3 andere tweets.:

Dingen blijven mislukken. De spierafbraak gaat door, constant als de gruwel die het produceert. Ik heb nog geen officiële doodvonnisdiagnose, maar die komt eraan. Zoals zoveel anderen die zijn vermoord door de COVID-vaccins, zal iedereen verrast reageren. Ik weet het al maanden.

Ik ben stervende. Vermoord door Moderna. De spiermassa in mijn lichaam is weg. Opgelost. Geen enkel dieet, lichaamsbeweging, supplementen, etc. hebben gewerkt of zullen werken. Er heeft wereldwijd een massamoord plaatsgevonden. Wees niet zoals degenen die aan de kant stonden en geen lawaai wilden maken in de jaren ’30…

Ik zou enige hoop hebben dat ik deze vaccinverwonding / slow motion-moord kan overleven als de letterlijke stukjes van mij die nu ontbreken dankzij de ALS-presentatie spierverspilling niet waren. Het is gruwelijk, eindeloos pijnlijk en degenen die dit de wereld hebben aangedaan, verdienen te worden opgehangen.

Met O’Mara die ons in een andere tweet vertelt dat het erop lijkt dat hij volledig van Facebook zal worden verbannen omdat hij zijn verhaal daar heeft verteld, terwijl hij waarschuwt dat hij waarschijnlijk binnenkort door YouTube zal worden verbannen omdat hij zijn verhaal daar heeft verteld en als eerste heeft gehoord video hieronder, had in een andere tweet gewaarschuwd dat meerdere doktoren weigeren hem te helpen de hulp te krijgen die hij nodig heeft, hij had erop gewezen dat dit is hoe wreed onze wrede wereld is geworden.:

Op de een of andere manier weigeren meerdere doktoren me te helpen om snel weer opgenomen te worden in een SEH, aangezien de zaken blijven verslechteren. Waarom moeten actief stervende mensen smeken om gezien te worden, serieus genomen te worden en snel beoordeeld en getroost te worden, is meer dan wreed.

Hij vertelde ons in een andere tweet dat hij gezond was geweest en had getraind, maar dat zijn spieren nu volledig waren opgelost. Hij vertelt ons ook dat hij van velen veel haat heeft gekregen voor het delen van zijn hartverscheurende verhaal en dat de slopende ziekte waar hij nu last van heeft is veroorzaakt door de vax. Waarschuwing, het voelt als iets ‘middeleeuws’: hoeveel meer zullen in de komende dagen, weken en maanden een soortgelijk lot ondergaan?

Er zijn twee reacties die ik heb gekregen op mijn vreselijke, onomkeerbare slopende ziekte veroorzaakt door de COVID-vax: minachting / haat of medelijden. Ik wil dit ook niet. Ik wilde mijn leven. Het is zo wreed hoe dit maar duurt en duurt, beetje bij beetje. Hoe ik wou dat het me nu gewoon zou beëindigen.

Laat het eindigen. Laat het eindigen! God, haal me alsjeblieft uit dit verwoeste leven. Laat me gaan terwijl ik slaap. Alsjeblieft alsjeblieft. Er is niks over. Er zal nooit vreugde zijn, nooit herstel, nooit iets om naar uit te kijken, maar meer en meer lijden terwijl ik alles oplos en verlies. Laat me gaan.

Ik kan niet geloven dat ik op deze manier doodga. Met al mijn spieren systemisch opgelost. Al mijn organen vertonen langzaam maar zeker steeds meer schade. De langzaamste, meest martelende moord die je je kunt voorstellen, als iets middeleeuws. En ik was gezond, ik had een leven te leven. Allemaal weg.

Bronnen: AllNewsPipeline.com

 

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later