Kristallen en huisdieren. Niet altijd een goede mix.

0
Luister naar dit Artikel

Kristallen heb je in vele soorten en maten voor diverse doeleinden. Kristallen geven een vibratie af die een helende werking op het lichaam kan hebben. De stenen produceren door deze vibratie een soort vitamine voor je lichaam. Net zoals voeding ons lichaam voorziet van alle bouwstoffen, zo kunnen kristallen ook bijdragen aan het gezond houden van je lichaam.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Maar het kan soms ook fout gaan. Persoonlijk hou ik van kristallen en in een periode, een paar jaar geleden, had ik veel kettingen en kristallen om mijn nek hangen. Tja, mensen doen wel meer dingen waarvan de rest van de bevolking op hun achterhoofd staat te krabben. Maar gelukkig raakt niemand beledigd door het feit dat je veel kristallen draagt.

Ik heb een schat van een grote hond, maar toch ging er iets fout. Ik gaf haar vaak een knuffel, terwijl ik al die kettingen droeg. Ik merkte wel dat ik telkens haar hoofd raakte, maar stond er verder eigenlijk niet bij stil. Na knuffel zoveel, merkte ik dat een van de ogen van mijn hond wat rood werd. Het kon natuurlijk een vuiltje zijn, maar ik kon niets vinden. Ik heb het 3 dagen zo gelaten, want mijn hond gaf niet aan dat ze er last van had.

Toen haar oog wat roder werd, heb ik toch maar de dierenarts gebeld voor een afspraak. Eenmaal daar, leek het een normale ooginfectie. Ik kreeg medicatie mee en we gingen weer naar huis.

Na ruim anderhalf week lang een zalfje in haar oog te hebben gedaan, werd de ontsteking alleen maar erger. Mijn hond keek me die dag wel erg zielig aan en ik kon duidelijk aan haar zien dat ze er last van had. Ondanks dat het zondag was, heb ik direct de dierenarts gebeld en we zijn er opnieuw langs gegaan. Daar bleek het een ontstoken traanbuis te zijn. Ditmaal kreeg ik de juiste medicatie mee en gelukkig was het probleem met een week opgelost.

Wat was nu de oorzaak? Mijn kettingen!!!! IK was de oorzaak. Ik heb mezelf letterlijk voor mijn kop kunnen slaan. De ketting botste telkens tegen haar ogen aan en mijn hond liet het allemaal maar toe. Geen kick, geen grom…helemaal niets.

Vandaar deze waarschuwing naar jullie toe. Kristallen zijn leuk, maar pas op dat je je huisdieren er geen pijn mee doet als je je huisdier een knuffel wilt geven.
En ik? Sindsdien hou ik het op één ketting en zorg ik ervoor dat deze niet in het gezicht van mijn hond kan prikken.

Engelse vertaling: http://www.balancedawakening.nl/2017/05/30/crystals-and-pets-not-always-a-good-mix-30-may-2017/

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later