donderdag, september 29

Jay Area Essex: Mijn volle Disclosure. Waarom ben ik hier nu eigenlijk?

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Dit ben ik en ik hoop om zo te kunnen vertellen wie ik ben zonder ook maar iets achter te houden.
Ik ben hier met een reden en ik ben moe om eromheen te dralen in wie ik werkelijk ben.
Ik ben er ook erg moe van dat ik dit allemaal moet doe terwijl ik nog in een lichaam zit.
Ik ben ook erg moe om dit allemaal te moeten doen terwijl ik nog in een lichaam zit.
Dat ik op deze manier met al die arrogante zakken om moet gaan en ook moet bewijzen dat de wereld gek is geworden.
De misbruik en arrogantie is schandelijk.
Er is geen matrix, geen liefdevolle god, geen grote godin, en geen universele kracht die op je wacht om je te geven wat je wilt.
Er is maar een simpele waarheid in wat er werkelijk is.
Ik heb de informatie voor jullie achter gelaten in 2 boeken en bijna 400 video’s.
Als je ze wilt bekijken en zo wilt begrijpen in wie ik werkelijk ben, wat er om je heen hangt en hoe het allemaal begon..bekijk ze allemaal.
Het is de enige manier waarop je werkelijk weet wat er aan de hand is en dat je ook voor jezelf kan zien wat er aan de hand is.
Relax, zweef binnen jezelf en open jezelf in wie je werkelijk bent.
Neem tijd uit de dag voor jezelf om te voelen en te begrijpen in wie JIJ werkelijk bent.

https://www.youtube.com/watch?v=bstA3XnsGck

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster