Holle Aarde ..Mijn ontmoeting met een Dero

0
Luister naar dit Artikel

Een verhaal van een ontmoeting met 3 verschillende wezens terwijl ik woonde in Texas. 15 jaar later, tijdens het lezen van een boek, en het zien van een foto van het exacte wezen dat me greep en meer details als deze. Geniet van dit ware verhaal en geef je commentaar als je deze soort ook hebt gezien, want dat zou ik graag willen weten en ik zal mijn best doen alle redelijke vragen te beantwoorden.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


*Edit van World Unity: Vragen gericht aan deze meneer graag op de youtube pagina waar hij ze ook kan zien* De rest kan hieronder ;)

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later