[UPDATES] Heeft u een hart? Leest u dan aub deze noodkreet, of beter nog doe er wat mee!

1
Luister naar dit Artikel

*Update 2*


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Allereerst mijn welgemeende excuses voor deze wel heel erg late update. Situaties in mijn privé sfeer zorgen ervoor dat het de laatste tijd hier een beetje gekkenhuis is.

Eerst maar eens het goede nieuws: Dankzij uw steun is Rinske geholpen dus geef uzelf een schouderklop want we hebben laten zien waar de Unity in World Unity voor staat.

Ik heb uiteraard de bankgegevens uit het artikel verwijderd om te voorkomen dat een verdwaalde lezer alsnog wil gaan storten. Niet meer nodig doel is bereikt!

Iedereen die hier aan meegedaan heeft heel erg bedankt, niet in de laatste plaats heeft u laten zien hoe het ook kan en dat sterkt ons in door te gaan met onze missie en dat is bewustzijn verspreiden!

*Update*

Het gaat goed mensen, als iedereen die dit leest nu een euro of wellicht 2 euros overmaakt gaat ze het redden! Lees het resultaat via Rinske zelf met nog 6 dagen te gaan hieronder:

Rinske van der Heul Tot nu toe is er al 771 euro op mijn hypotheek rekening binnen gekomen. Ontzettend bedankt iedereen die mij en mijn kinderen steunt. Het is letterlijk hartverwarmend en overweldigend en ik weet geen woorden te bedenken om uit te drukken hoe dankbaar wij zijn.” –  Bekijk haar bericht op Facebook


Beste lezers, indien u hier of op een van mijn andere sites al wat langer komt weet u dat mijn sites zich onder andere kenmerken door het feit dat er geen donatie mogelijkheid is er nooit gevraagd wordt om geld om ons te ondersteunen, simpelweg omdat het niet nodig is. Dat is niet veranderd, maar wel wil ik mij graag inzetten voor mensen die het in mijn ogen verdienen, en daar gaat dit artikel over.

Indien u het nog niet wist, in (Ver)Nederland worden er dagelijks ongeveer 19 gezinnen uit hun huis getrapt en dat moet stoppen. Dat lukt niet met youtube filmpjes maar door de macht van de banken te breken. Met de wet aan hun zijde lukt dat alleen door hun greep te breken door hypotheken en schulden simpelweg te betalen en ons er dan nooit meer aan te branden. Immers, wordt er niet meer geleend kan de bank sluiten.

We moeten ergens beginnen en dus wil ik u voorstellen aan een vriendin van me: Rinske. Deze leuke dame zit ongewild en onbedoeld op een uitkering, solliciteert zich een slag in de rondte om er weer uit te komen, maar ondertussen steeg het water niet meer tot haar lippen maar is ze kopje onder met dank aan het medeleven van de bank.

Rinske heeft namelijk een achterstand van € 4700 Euries en daarvoor dreigt de bank haar huis te gaan veilen en dan staat ze op straat. Ze heeft precies 7 dagen om met de poen op de proppen te komen(Onmogelijk van een uitkering). Een vrouw als dit die ik dagelijks moeite zie doen om werk te krijgen om gewoon waardig te kunnen leven en netjes haar rekeningen te betalen verdient mijns inziens onze steun.

Ik zelf geef het goede voorbeeld en heb afgetrapt met een donatie van € 100, dat verwacht ik niet van u, wat ik hoop is dat onze lezers laten zien waar de Unity in World Unity voor staat en een kleine donatie willen doen rechtstreeks gestort op de hypotheek rekening van Rinske om haar te behoeden voor een uitzetting die anders onvermijdelijk zal zijn. Het geld gaat rechtstreeks naar de bank (SNS) en de rekening is voor opname geblokkeerd zodat u zeker kunt zijn dat het geld terecht komt waar het voor bedoeld is.

Deze site mag (En daar ben ik rete trots op) dagelijk tussen de 200.000 en 750.000 bezoekers begroeten, als op onze slechtste dag 1% 2,50 euro doneert is Rinske gered. We moeten ergens beginnen. Laten we dat vandaag doen. Wilt u doneren dan kan dat via:

Niet meer nodig, het doel is bereikt

Voor de duidelijkheid, u stort rechtstreeks op de hypotheek rekening van de bank. Dit is ook geen persoon waar ik wat over heb gelezen dit is een vriendin van mij en ik kan instaan voor wat ik hierboven heb geschreven.

 

Share.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later