Een denkbeeldige hond vertelt 1

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Beste mensen en andere wezens,
Ooit was ik een hond behorende bij het hondenras Tibetaanse Mastiff met een uitstekende genetische bloedlijn en mijn thuis was op de planeet Terra bij mensen met genoeg geduld en liefde om mij een tehuis te geven. Ik was nu eenmaal niet een van de gemakkelijkste honden, mijn hondenouders waren zeer zachtaardig voor hun mensen en verdedigende hun terrein en hok met vurig elan , zo noemt men het toch?? Mijn broertjes en zusjes kwamen allemaal bij mensen die enig idee hadden wat de aard en het karakter van een Tibetaanse Mastiff is alleen ik had de pech om bij dombo’s erg eigenwijze mensen terecht te komen. Maar die herinneringen aan hun lijken nu zover weg , nu mis ik mijn laatste mens die tot het laatst bij me was die getuige was van mijn laatste ademhaling, die mijn ogen sloot en mijn tong terug legde in mijn bek. de handen die me aaiden die mijn vacht wat blauwzwart was goed verzorgde, soms vond ik het fijn maar soms ook niet en dat liet ik merken en dat geduld de voorzichtige massages , nou ik begreep het niet en was opgelucht als ik de tuin in mocht en in mijn eentje mocht liggen en de vogels zoals de kraaien uit de tuin te houden , ja die vogels zijn brutaal hoor gaan zomaar de kippenren in om het voer op te eten, nou ja mijn mens had ook dat moeten afsluiten die kippenren, maar de kip Keetje vond het ook maar niks vreemde vogels in de ren, maar eten was er altijd genoeg voor haar. Ja en ik had ook niet te klagen, wat eten betrof alleen op bepaalde tijden en na 30 minuten werd het weg gepakt als de bak niet leeg was. Vreemd ik moet nog wennen aan mijn nieuwe situatie kan lopen,springen zonder pijn , heerlijk ik hoef me niet meer te dwingen om niks te laten merken dat ik pijn heb , hoef niet te doen alsof .. ik ga nu spelen met al die andere honden die ooit bij mijn laatste mens hebben gewoond ze hebben mij een heleboel te vertellen. tot woefs .

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster