De stand van zaken: Week 2

0
Luister naar dit Artikel

Met week 1 van de 6 weken durende eindsprint van de donatiecampagne achter ons kan ik melden dat ook dag 1 van week 2 goed is begonnen. Als we dit tot einde jaar vol kunnen blijven houden, dan zitten we goed. Vandaag in de World Unity Chat op Telegram werd me een uitstekende opmerking aan de hand gedaan, met het verzoek eens toe te lichten hoe we exact onze websites permanent zelfredzaam maken dankzij jullie donaties.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een uitstekend advies/verzoek(Het is maar hoe je het leest) en iets wat ik zeker graag zal doen want nu we het hebben draaien hebben we ook alles om het anderen te leren en dit is definitief iets waar iedereen zijn of haar voordeel mee kan doen.

Uiteraard wordt het dan wel een hele lange “Stand van zaken” en daarom ga ik die morgen publiceren wanneer ik een stuk ruimer in mijn tijd zit dan vandaag. Dus hou de ogen open morgen voor deze uiterst leerzame “Stand van zaken”!

Met bovenstaande zult u ook nog beter gaan begrijpen waarom we de donatiecampagne zo hard nodig hebben en dat zal hopelijk helpen het huidige niveau vast te houden.

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later