De stand van zaken: Terugkijken is altijd 20/20

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Nu we nog een slordige twee en een halve week hebben te gaan met de donatiecampagne en we ook nog eens bijna aan het einde van het jaar zitten is het denk ik niet meer dan logisch dat ik ook eens terugkijk, en wat is er veel te kijken!

Sinds ik begon met Urubin in 2011 heb ik nooit iemand nodig gehad. Alle kosten van de websites betaalde ik uit eigen zak. Daar kwamen later wat advertentieinkomten bij maar ik heb altijd bij moeten passen vanwege de kosten die een alternatieve website moet maken om uberhaupt fatsoenlijk te kunnen draaien terwijl je wordt belaagd door hackers, Big Tech, de banksters en niet in de laatste plaats Big pharma. Het was echter nooit een probleem tot 2020 en de Cojona gekte begon. Ja wakkere mensen hadden het direct door dat we een oor aan werden genaaid voor iets dat vergelijkbaar is met de gewone griep! Echter met de doodsbange schapen achter zich hadden de wereldwijde acties van de diverse (R)overheiden wel hun effect en dat zorgde voor een economische dreun van mega proprties bij vrijwel ieder bedrijf en dus moet er in budgetten worden gesneden en mijn vakgebied(SEO) bleek dan al snel geslachtoffert te worden en dus halveerde mijn inkomen en plotseling had ik een groot probleem met de projecten. Ik heb het toen nog drie maanden volgehouden en moest toen wel een roep om hulp doen bij jullie. En te hulp kwamen jullie en werden op dat moment tijdelijk gered, maar dat is uiteraard maar een lapmiddel als je geen oplossing hebt voor het probleem.

Dit is het moment waarom mensen zeggen dat terugkijken altijd 20/20 is, want nu zie ik de foute die ik destijds heb gemaakt. Ik had het idee om net zoals Vloggers vaak een betalende achterban hebben via systemen als Patreon om iets soortgelijks met de websites te doen en dus zette ik een site in elkaat met artikelen van alle projecten die alleen abonnees konden bekijken, zonder advertenties en volledig geoptimaliseert om te lezen. Ik hoopte dat die website in combinatie met een webshop genoeg zouden kunnen opleveren om alles in de lucht te kunnen houden. Helaas het blijkt dat jullie geen problemen hebben mety doneren maar wel met abonneren dus dat werd niks. Die shop is nog steeds werk in uitvoering omdat ik nog steeds wacht op derde partijen tot ze er klaar voor zijn. Om een lang verhaal kort te maken dat was dus een inschattingsfout, maar in mijn verdediging dit is ook voor mij de eerste keer dat ik in een dergelijke positie zit.

Enfin, wat ik had moeten doen was direct met Crypto valuta beginnen, want dan waren er nu op dit moment helemaal geen problemen meer geweest want dan had ik die donaties kunnen gebruiken voor het systeem dat ik nu heb draaien, want dit heeft nu al wel bewezen dat het werkt. Dan had ik nu niet in spanning gezeten me afvragend of we het gaan redden in 2022. Twee en een halve week te gaan en dan zullen we het weten…

Beste lezer, u heeft mij gesteund in 2020, en ik heb de overwinning nu binnen hand bereik. Help me alstublieft om in die 2,5 weken genoeg budget te vergaren om ook de overige projecten te kunnen redden.

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig tijdens deze laatste loodjes!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

 

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Comments are closed.

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster