De stand van zaken: Terugkijken is altijd 20/20

0
Luister naar dit Artikel

Nu we nog een slordige twee en een halve week hebben te gaan met de donatiecampagne en we ook nog eens bijna aan het einde van het jaar zitten is het denk ik niet meer dan logisch dat ik ook eens terugkijk, en wat is er veel te kijken!


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Sinds ik begon met Urubin in 2011 heb ik nooit iemand nodig gehad. Alle kosten van de websites betaalde ik uit eigen zak. Daar kwamen later wat advertentieinkomten bij maar ik heb altijd bij moeten passen vanwege de kosten die een alternatieve website moet maken om uberhaupt fatsoenlijk te kunnen draaien terwijl je wordt belaagd door hackers, Big Tech, de banksters en niet in de laatste plaats Big pharma. Het was echter nooit een probleem tot 2020 en de Cojona gekte begon. Ja wakkere mensen hadden het direct door dat we een oor aan werden genaaid voor iets dat vergelijkbaar is met de gewone griep! Echter met de doodsbange schapen achter zich hadden de wereldwijde acties van de diverse (R)overheiden wel hun effect en dat zorgde voor een economische dreun van mega proprties bij vrijwel ieder bedrijf en dus moet er in budgetten worden gesneden en mijn vakgebied(SEO) bleek dan al snel geslachtoffert te worden en dus halveerde mijn inkomen en plotseling had ik een groot probleem met de projecten. Ik heb het toen nog drie maanden volgehouden en moest toen wel een roep om hulp doen bij jullie. En te hulp kwamen jullie en werden op dat moment tijdelijk gered, maar dat is uiteraard maar een lapmiddel als je geen oplossing hebt voor het probleem.

Dit is het moment waarom mensen zeggen dat terugkijken altijd 20/20 is, want nu zie ik de foute die ik destijds heb gemaakt. Ik had het idee om net zoals Vloggers vaak een betalende achterban hebben via systemen als Patreon om iets soortgelijks met de websites te doen en dus zette ik een site in elkaat met artikelen van alle projecten die alleen abonnees konden bekijken, zonder advertenties en volledig geoptimaliseert om te lezen. Ik hoopte dat die website in combinatie met een webshop genoeg zouden kunnen opleveren om alles in de lucht te kunnen houden. Helaas het blijkt dat jullie geen problemen hebben mety doneren maar wel met abonneren dus dat werd niks. Die shop is nog steeds werk in uitvoering omdat ik nog steeds wacht op derde partijen tot ze er klaar voor zijn. Om een lang verhaal kort te maken dat was dus een inschattingsfout, maar in mijn verdediging dit is ook voor mij de eerste keer dat ik in een dergelijke positie zit.

Enfin, wat ik had moeten doen was direct met Crypto valuta beginnen, want dan waren er nu op dit moment helemaal geen problemen meer geweest want dan had ik die donaties kunnen gebruiken voor het systeem dat ik nu heb draaien, want dit heeft nu al wel bewezen dat het werkt. Dan had ik nu niet in spanning gezeten me afvragend of we het gaan redden in 2022. Twee en een halve week te gaan en dan zullen we het weten…

Beste lezer, u heeft mij gesteund in 2020, en ik heb de overwinning nu binnen hand bereik. Help me alstublieft om in die 2,5 weken genoeg budget te vergaren om ook de overige projecten te kunnen redden.

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig tijdens deze laatste loodjes!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later