De stand van zaken: Nu komt het erop aan!

0
Luister naar dit Artikel

Hoewel we de 6 weken eindsprint uitstekend hebben ingezet moet ik bekennen dat nu we week 2 achter ons hebben deze aanmerkelijk lager is geëindigd en dat komt voornamelijk doordat de donaties terug liepen in de tweede helft van de week en gisteren zelf volledig stopten. Met nog 4 weken voor ons wordt het nu spannend. Ik wil niet zeggen dat het behalen van het doel onmogelijk is, maar wel dat het pittig gaat worden het te bereiken.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het zal u niet verbazen dat ik me tot het uiterste zal inspannen om het wel te halen, ik heb immers al meermaals hier neergezet dat het voor mij “do or die” is. Er is geen weg terug en we halen het of we vallen in 2022. Hoe dan ook, deze donatiecampagne is de laatste, linksom of rechtsom.

Lieve lezers, jullie hebben mij nu bijna twee jaren gesteund met donaties, laat me nu alstubieft niet omvallen, 4 weken voor de eindstreep. Een lichtpuntje is uiteraard wel dat de donatiecampagne inmiddels al goed genoeg heeft gepresteert om tenminste enkele projecten te redden, maar gezien het feit dat alle projecten hun eigen specifieke doelgroep hebben zijn ze allemaal even belangrijk en zal het wegvallen van deze projecten aanzienlijk het bereik verminderen waarbinnen ik mensen kan bereiken, wakker kan schudden en nieuws kan publiceren wat anders niet gezien zal worden, of wellicht alleen de verdraaide propaganda variant in de MSM.

Ik zal tot het uiterste strijden om dat nachtmerrie scenaria geen werkelijkheid te laten worden. We zijn er bijna, kunt u iets missen, of heeft u nog niet gedonneerd doe dat dan alstublieft zodat wij kunnen doorgaan met de strijd tegen censuur, het wakker schudden van de slapende massa en het belichten van al die zaken waarvan (R)overheden, Big Tech en Big Pharma niet willen dat u er kennis van neemt. We hebben in totaal meer dan 100.000 volgers, als al onze lezers een kleine bijdrage doen, dan zijn we er al. Sterker nog zover als we nu zijn, kan ik stellen als zelfs een kwart van de volgers dat doet is het klaar en zijn we veilig met onze projecten op het droge. Ik heb geen andere inkomsten meer op de websites, geen advertenties, geen producten. De donaties zijn de enige manier voor mij om dit te gaan redden, want alles wat ik kon heb ik al in de projecten gestoken.

Alle beetjes helpen, klein en groot. Laten we deze laatste 4 weken er nog een laatste keer de schouders onder steken en zeker stellen dat u ook in 2022 kunt posten op Urunin, het nieuws krijgt op World Unity en Healthbytes en al de andere projecten.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later