De stand van zaken – In de lappenmand

0
Luister naar dit Artikel

Tja, gisteren ben ik door mijn rug gegaan en dit keer goed. Zo goed zelfs dat ik bijna niet overeind kan zitten en aangezien artikelen publiceren op een smartphone niet te doen is kan ik niet beloven dat u vandaag veel andere publicaties dan deze gaat zien. Ik ga mijn best doen, maar de kans is groot dat ik plat ga want terwijl ik dit schrijf voelt het alsof er duizend messen in mijn rug worden gestoken.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Enfin, ik lig dus tijdelijk in de lappenmand en in zekere zin is dat ook echt de stand van zaken, want ik zal eerlijk zijn het gaat niet goed momenteel. De donatiecampagne loopt, maar de donaties zijn sterk terug gelopen en als dat aanhoudt gaan we het niet redden om tegen 2022 de projecten zichzelf in stand te laten houden.

Dat betekent niet dat ik het heb opgegeven, verre van! Het is alleen wel nodig realistisch te zijn. Had ik vorig jaar toen ik voor het eerst om hulp vroeg uitgewerkt gehad waar ik nu mee bezig ben was het geen probleem geweest en waren we al kogelvrij geweest, maar dit is ook voor mij nieuw terrein en alles wat je voor het eerst doet gaat bijna nooit in 1 keer goed(uitzonderingen daargelaten).

Destijds had ik het plan om nadat de sites waren gered door de donaties een website voor leden te maken zonder advertenties of wat dan ook, geoptimaliseerd voor het lezen van de artikelen en dat leden die maandelijks of jaarlijks een donatie willen doen daar exclusief toegang toe kregen, en dat zou de projecten in stand houden.

Dat was een misrekening want donaties kwamen er wel maar niemand wilde een lidmaatschap. Hit and miss dus. Vandaar uit ben ik naar alternatieven gaan kijken en kwam uit bij Crypto valuta en nadat ik met de beperkte middelen die ik had in het klein de test heb gedraaid weet ik dat het plan solide is en vrijwel zonder risico. Het enige wat nog nodig is zijn nog 1 keer de donaties zoals ik ze die eerste keer heb mogen ontvangen en dat hapert nu op dit moment van schrijven.

Dergelijke zaken gebeuren altijd op het eind, men zegt niet voor niets dat de laadste loodjes altijd het zwaarst wegen, maar ik blijf doorgaan totdat of ik omval of de stekker uit de sites gaan. Opgeven is simpelweg geen optie als alles waar je als alternatieve media voor hebt gewaarschuwd aan het gebeuren is en waar Big Tech alles onder een deken van censuur veegt, zijn wij gewoon te hard nodig. 80% van de alternatieve media is in grofweg 10 jaar tijd weggevaagd en wij horen tot de 20% die nog overeind staat. We buigen niet voor de censuur van Big Tech, we buigen niet voor de aanvallen van Big pharma en ook Big Government krijgt ons niet klein zolang we maar de steun hebben van onze lezers.

Om hulp vragen is moeilijk voor mij. Ik heb het de afgelopen jaren vanaf 2011 altijd zelf gedaan en altijd alles uit eigen zak bekostigd. Ook nu, ondanks dat mijn reguliere inkomsten meer dan gehalveert zijn steek ik alle beetjes die ik over heb in de projecten, maar zonder jullie hulp red ik het niet meer om die laatste sprint naar de finish te trekken. Daarvoor duren de effecten van de Plandemie te lang door.

Ik wil jullie nog een laatste maal vragen ons te steunen zodat ik alle projecten kan blijven financieren. Alles wat u kunt missen is welkom, of het nou een euro of 1000 euro is, alles gaat naar het zelfstandig maken en houden van de projecten. De partij die de donaties afhandelt hanteert een minimum van 5 euro omdat het anders te kostbaar wordt voor ze, maar via mijn Paypal account kunnen zelfs eurocenten worden gedoneerd en ook Crypto valuta is meer dan welkom. Alles wat u kunt missen is welkom, en kunt u niets missen help ons dan door onze artikelen te delen zodat meer mensen ze lezen, en die wellicht wel een kleine bijdrage kunnen doen.

Ik beloof jullie, ik ga door, wat er ook gebeurd, maar of ik het ga redden ligt in de handen van onze lezers. Helpen jullie mij naar de eindstreep?

Indien jullie net als mij waarde hechten aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help me dan boven water te blijven en de laadste loodjes af te leggen:

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later