De stand van zaken – Gebroken…

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ik wilde werkelijk dat ik weer eens een “stand van zaken”kon publiceren met daarin goed nieuws. Helaas is dat niet vandaag. Aangezien de problemen met mijn rug aanhouden vond de huisarts het een goed idee daar wat therapie op los te laten. BIj het woord therapie denk je al snel aan iets weldadigs, wel deze bottenkraker heeft dat lesje blijkbaar niet geleerd. Blijkbaar is er bij mij een wervel verschoven en bekneld deze een spier wat de aanhoudende pijn veroorzaakt. De therapie ervoor bestaat uit iets wat deze beul euh therapeut een massage noemt en toen ik gisteren weer thuis arriveerde was ik letterlijk een gebroken man. Ik heb toen nog 4 artikelen gepubliceerd en knapte vervolgens af.

Vandaag zit ik nog met de Naweeën ervan en zitten gaat nauwelijks, en heel eerlijk kan ik niet wachten tot ik dit artikel klaar heb en ik weer kan gaan liggen, want het voelt als tikken met twintig messen in je onderrug gestoken. Ik begrijp nu ook waarom de huisarts 1 sessie per week voldoende vond. De overige 6 dagen heb je nodig om weer te herstellen! Enfin, de stijfkop in mij geeft nooit op en morgen zal ik opnieuw een poging wagen nieuwe artikelen online te zetten, maar voor vandaag laat ik het noodgedwongen bij deze.

Tot zover mijn persoonlijke omstandigheden ik zal jullie nu op de hoogte brengen van de stand van zaken rondom onze donatiecampagne en ook hier moet ik helaas melden dat deze in een stevige dip zit waarbij er vrijwel geen donaties meer zijn bijgekomen. Ik blijf mijn uiterste best doen alles zoals gepland voor elkaar te krijgen, maar gezien de feiten moeten we er toch ernstig rekening mee houden dat ergens in 2022 het licht uitgaat…

Zover is het nog niet en we hebben nog tijd om het te redden en dus ga ik stug door en zet alles op alles om dit niet te laten gebeuren. Kunt u iets missen en wilt u mij hier alstublieft mee helpen? Overweeg dan een donatie te doen

Doneer nu zodat het later nooit meer nodig zal zijn!

De partij die de donaties afhandelt hanteert een minimum van 5 euro omdat het anders te kostbaar wordt voor ze, maar via mijn Paypal account kunnen zelfs eurocenten worden gedoneerd en ook Crypto valuta is meer dan welkom. Alles wat u kunt missen is welkom, en kunt u niets missen help ons dan door onze artikelen te delen zodat meer mensen ze lezen, en die wellicht wel een kleine bijdrage kunnen doen.

Ik beloof jullie, ik ga door, wat er ook gebeurd, maar of ik het ga redden ligt in de handen van onze lezers. Helpen jullie mij naar de eindstreep?

Indien jullie net als mij waarde hechten aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help me dan boven water te blijven en de laadste loodjes af te leggen:

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Comments are closed.

Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster