De stand van zaken – Gebroken…

0
Luister naar dit Artikel

Ik wilde werkelijk dat ik weer eens een “stand van zaken”kon publiceren met daarin goed nieuws. Helaas is dat niet vandaag. Aangezien de problemen met mijn rug aanhouden vond de huisarts het een goed idee daar wat therapie op los te laten. BIj het woord therapie denk je al snel aan iets weldadigs, wel deze bottenkraker heeft dat lesje blijkbaar niet geleerd. Blijkbaar is er bij mij een wervel verschoven en bekneld deze een spier wat de aanhoudende pijn veroorzaakt. De therapie ervoor bestaat uit iets wat deze beul euh therapeut een massage noemt en toen ik gisteren weer thuis arriveerde was ik letterlijk een gebroken man. Ik heb toen nog 4 artikelen gepubliceerd en knapte vervolgens af.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Vandaag zit ik nog met de Naweeën ervan en zitten gaat nauwelijks, en heel eerlijk kan ik niet wachten tot ik dit artikel klaar heb en ik weer kan gaan liggen, want het voelt als tikken met twintig messen in je onderrug gestoken. Ik begrijp nu ook waarom de huisarts 1 sessie per week voldoende vond. De overige 6 dagen heb je nodig om weer te herstellen! Enfin, de stijfkop in mij geeft nooit op en morgen zal ik opnieuw een poging wagen nieuwe artikelen online te zetten, maar voor vandaag laat ik het noodgedwongen bij deze.

Tot zover mijn persoonlijke omstandigheden ik zal jullie nu op de hoogte brengen van de stand van zaken rondom onze donatiecampagne en ook hier moet ik helaas melden dat deze in een stevige dip zit waarbij er vrijwel geen donaties meer zijn bijgekomen. Ik blijf mijn uiterste best doen alles zoals gepland voor elkaar te krijgen, maar gezien de feiten moeten we er toch ernstig rekening mee houden dat ergens in 2022 het licht uitgaat…

Zover is het nog niet en we hebben nog tijd om het te redden en dus ga ik stug door en zet alles op alles om dit niet te laten gebeuren. Kunt u iets missen en wilt u mij hier alstublieft mee helpen? Overweeg dan een donatie te doen

Doneer nu zodat het later nooit meer nodig zal zijn!

De partij die de donaties afhandelt hanteert een minimum van 5 euro omdat het anders te kostbaar wordt voor ze, maar via mijn Paypal account kunnen zelfs eurocenten worden gedoneerd en ook Crypto valuta is meer dan welkom. Alles wat u kunt missen is welkom, en kunt u niets missen help ons dan door onze artikelen te delen zodat meer mensen ze lezen, en die wellicht wel een kleine bijdrage kunnen doen.

Ik beloof jullie, ik ga door, wat er ook gebeurd, maar of ik het ga redden ligt in de handen van onze lezers. Helpen jullie mij naar de eindstreep?

Indien jullie net als mij waarde hechten aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help me dan boven water te blijven en de laadste loodjes af te leggen:

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later