De stand van zaken – Een perfecte storm

0
Luister naar dit Artikel

Na de aftrap van gisteren is het laatste gevecht voor het permanente behoud van de projecten begonnen en deze eindstrijd valt samen met het moment waarop de medische controlestaat vaste vorm begint aan te nemen. Terwijl politici voor de buhne hun showtje opvoeren; 2G of 3G of wellicht 1G is het al lang een uitgemaakte zaak. Wat de uitkomst ook zal zijn, u en ik de ongevaccineerde wakkere mens gaat wederom het kind van de rekening worden net zoals mijn projecten het kind van de rekening zouden worden zonder uw hulp.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dat deze twee gebeurtenissen samenvallen is uniek te noemen, en een perfecte storm want terwijl wij vechten voor het bestaan van de alternatieve media, die zo hard nodig is in een tijd waar de medische apartheid en controlestaat wordt opgetuigd en de reguliere media fungeert als de propaganda machine van de (R)overheid zijn we meer dan ooit nodig.

Gelukkig zijn we gisteren goed begonnen en kwamen na de aftrap gelijk al weer een aantal donaties binnen. Als we dat niveau de komende zes weken vast kunnen houden maken we een goede kans het te redden en daarvoor zal ik tot het uiterste gaan en doen wat nodig is, maar zonder uw hulp red ik dat niet. Mijn hoop is dan ook dat iedereen die dit leest en iets kan missen een donatie zal doen want we hebben in totaal meer dan 100.000 volgers op diverse social media en als deze allemaal slechts 1 euro zouden doneren was het per direct klaar. Dan is de toekomst van alle projecten verzekerd. Permant zonder ooit nog donaties of advertentieinkomsten nodig te hebben. Ik hoop zoveel mogelijk van onze volgers met de “stand van zaken” artikelen te bereiken om dat te realiseren. Dit is de laatste kans voor succes en dat realiseer ik mij terdege.

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2024 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later