De stand van zaken – De finish is in zicht help me de eindstreep te bereiken!

0
Luister naar dit Artikel

In vorige “stand van zaken” artikelen heb ik het al gehad over hoe de onafhankelijke alternatieve media kapot wordt gemaakt en dat is uiteraard nog steeds gaande, met als laatste wapenfeit de ondergang van Collective Evolution 1 van de oudste en beste alternatieve nieuwsbronnen die er nog waren in de VS, die de handdoek in de ring gooit en alleen nog new age achtige feel good artikelen gaat brengen. Hun journalistieke deel in overgestapt naar een ander medium genaamd The Pulse.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Vorig jaar beantwoorde u mijn roep om hulp en zijn we begonnen met een donatiecampagne waarmee u allen mijn “Uruverse”(Zo noem ik alle websites en projecten samen) heeft gered en hebben we 2020 overleefd. In die periode heb ik al veel veranderingen doorgevoerd en het merendeel daarvan succesvol. Ik stapte over op een donatie systeem om de financiële aanvallen op onze projecten de wind uit de zeilen te nemen en dat werkte goed.

Ook maakte ik contacten met leveranciers van alternatieve health producten en dat is helaas nog niet uit de verf gekomen omdat deze leveranciers nog altijd niet zo ver zijn dat ze kunnen leveren.

Ik realiseer me dat donaties een prima alternatief vormen voor advertentie inkomsten echter moet er wel een alternatief achter zitten om een vangnet te hebben  als donaties eens wat minder zijn, zoals nu in de zomermaanden het geval is. Dat heb ik gevonden in Crypto valuta en ben ik aan het uitbouwen. Echter gaat het niet snel genoeg door de stijgende kosten.

Terwijl het de afgelopen maanden met dank aan Facebook die ons letterlijk van onze pagina’s afsneed  steeds moeilijker wordt om onze artikelen naar buiten te krijgen waar ze worden gelezen wordt promotie daardoor ook steeds duurder. Ook de niet aflatende hack pogingen en DDOS aanvallen(Deze maand 17 hack pogingen en 2 DDOS aanvallen op World Unity en Healthbytes) slaan een fikse deuk in de financiën.

Daarom wil ik graag nog 1 laatste keer een beroep op jullie doen en vragen om een kleine donatie om de projecten naar eind 2021 te brengen wanneer ik een werkende alternatieve inkomsten bron zal hebben waardoor we ademlucht krijgen en dergelijke campagnes tot het verleden kunnen gaan behoren. Ook de advertenties gaan dan de Dodo achterna .

Laat ons alstublieft niet vallen zo vlak voor de eindstreep

Zelf heb ik elke extra cent die ik heb in de projecten gestoken maar mijn andere inkomsten zijn nog steeds niet wat ze waren voor de corona plandemie en dat is waarom ik uw hulp en steun nog een laatste keer nodig heb

We hebben meer dan 10.000 volgers op Telegram en nog eens een 70.000+ op Facebook. Als iedereen nou een klein bedrag doneert is het klaar en zijn zelfs verdere donaties in de toekomst niet meer nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt

Vorige keer was een bedrag van € 4500 nodig en dat hebben we dankzij jullie gehaald. Dit keer is het een stuk lager en hebben we ongeveer € 1500 nodig om de eindstreep te halen. Dat wordt de laatste keer en dat is een belofte.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan boven water te blijven met land in zicht!

 

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later