De stand van zaken – Dag 3 we houden stand en langzaam komt de eindstreep dichterbij

0
Luister naar dit Artikel

In de begin jaren van Urubin zei een forum moderator ooit tegen mij “ieder nadeel heeft z’n voordeel” en dat zijn ware woorden gebleken die ook prima toepasbaar zijn op de huidige situatie, want hoewel ik me altijd ongemakkelijk voel bij het starten van een donatiecampagne besef ik dat het noodzakelijk is en zie er ook de voordelen van in, want tijdens de artikelen die ik dan publiceer krijg ik de gelegenheid jullie mee te nemen voor een kijkje achter de schermen en dat is ook wel eens fijn wanneer mijn lezers weten wat er speelt, waarom het speelt en vooral hoe het smerige spel wordt gespeeld door onze tegenstanders. Ik ben jullie allemaal dan ook heel erg dankbaar voor alle donaties die de afgelopen twee dagen weer binnen kwamen, maar ik ben toch ook wel heel erg blij dat dit echt de laatste keer is dat ik een dergelijke campagne voor het overleven van de websites moet opzetten.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In de vorige artikelen gisteren en eergisteren had ik het er al over hoe banken nu proberen ons af te sluiten van financiële middelen. De MSM berichtte er al over, en zelf heb ik het aan den lijve ondervonden bij de BUNQ bank, de bank waar je niet bij wil zitten! Godzijdank, bestaat er Bitcoin en Crypto valuta wat decentraal is en waar (R)overheden, banken en de elite geen vat op kunnen krijgen omdat het decentraal is. Met Crypto heb ik een betrouwbare manier gevonden om inkomsten stromen op te zetten die onze projecten veilig gaan stellen. Hoe ik dat doe leer ik jullie allemaal in een serie op Urubin die ik “De weg naar vrijheid” heb genoemd. De eerste twee delen kunt u hier en hier lezen. Het is me gelukt om het om het in het klein te laten draaien en met uw hulp door middel van donaties gaat het me lukken dat uit te bouwen om tegen het einde van het jaar alle websites en projecten te kunnen bekostigen. Dat houdt ons niet alleen boven water het maakt ons ook vrijwel onaantastbaar voor onze tegenstanders ongeacht wie het zijn, of het nou Big Pharma is, de (R)overheid of gewoon wie dan ook.

Dit is voor mij het eindspel

Met jullie donaties ga ik dit bereiken of ik ga kopje onder tijdens het proberen. Dat is het, meer smaken zijn er niet. Zelf heb ik elke extra cent die ik heb in de projecten gestoken maar mijn andere inkomsten zijn nog steeds niet wat ze waren voor de corona plandemie en dat is waarom ik uw hulp en steun nog een laatste keer nodig heb

We hebben meer dan 10.000 volgers op Telegram en nog eens een 70.000+ op Facebook. Als iedereen nou een klein bedrag doneert is het klaar en zijn zelfs verdere donaties in de toekomst niet meer nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt en alles is nodig, en welkom we kunnen elke cent goed gebruiken!

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan boven water te blijven nu de overwinning in zicht is!

Share.

Comments are closed.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later