woensdag, september 27

De laatste stand van zaken 30-08-2014

0
Luister naar dit Artikel

Tja, toen ik de laatste stand van zaken publiceerde had ik niet verwacht al zo snel weer te moeten posten, maar ja we hebben gezegd dat we hier zaken transparant zouden doen, en dat doe ik dus ook en ja ook als het niet leuk is en dit beste lezers is niet leuk.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Kondigde ik laatst nog Egon aan als nieuwe aanwinst bij het team, is hij met ingang van vandaag al weer vertrokken en dat uiteraard nadat hij heeft gesproken met de oplichter Maurice Wasbauer en ervoor heeft gekozen zijn leugens te geloven boven de waarheid. hetgeen me verbaast van iemand die pretendeert helderziend te zijn, maar dat terzijde.

Laat ik beginnen met u allen volledig deel genoot te maken van wat Egon geloofd en hoe ik daar op heb gereageerd:

Beëindiging samenwerking

Kraven, 

Ik betreur het ten zeerste dat ik even het slachtoffer ben geweest van verkeerde informatie

aangaande de overname en voortzetting van Niburu door 9fornews.

Mijn aanvankelijke animo  om als redacteur voor 9fornews bezig te kunnen zijn, werd hierdoor verstoord.

Want afgaande op jouw woorden zou 9fornews binnenkort ter ziele gaan.

Aangezien ik mezelf beschouw als freelance onderzoeksjournalist besloot ik om dan maar eens te polsen of

er bij World Unity behoefte bestond aan redactiemedewerkers.

Ik vat mijn taak als onderzoeker van het ‘ongewone’ heel serieus op. En ik ben zeer begaan met het welzijn

 van de alternatieve nieuwsvoorziening in het algemeen. Dus ik volg ook het  nieuws van Prison Planet of

Christopher Bollyn -om er maar enkele te noemen. En zo heb ik de afgelopen jaren ook het 9-11 gegeven op

 alle mogelijke manieren onderzocht . En ja ! Ik behoor tot de groep die niet gelooft maar zeker weet  dat 9-11

een inside job was.

Maar goed, mijn aandacht is primair gericht op alles wat met het ‘paranormale’ te maken heeft.

Mijn aangeboren ‘neus voor onwaarheden’ helpt me daarbij.

En over ‘onwaarheden’ gesproken: Sinds gisteren heb ik het harde bewijs in handen waaruit blijkt dat

Anton Teuben Niburu vrijwilig aan Maurice Wasbauer heeft overgedragen -dit wordt gestaafd door een

 getekende goedkeuring van Teuben voor de DNS overdracht en de opslag van alle Niburu content op de

server van Wasbauer. Dus alle vermeldingen betreffende een zogenaamde coup zijn volkomen ongegrond ,

leugenachtig en schadelijk.

En laten we eerlijk zijn Kraven, de hele tamtam is door jou in beweging gezet.

In het licht van mijn nieuw verworven informatie, lijkt het me daarom beter om de samenwerking te beëindigen.

Ik ben niet schijnheilig genoeg om te zeggen dat dit me spijt.

Wat me wel spijt, is dat ook ik in zekere zin werd gedupeerd door een interne hetze die op onwaarheden berust.

Groet,

Egon

Uiteraard klopt dit niet dus heb ik hem het volgende als een reactie terug gemaild:

Beste Egon,

Ik ben het met je eens dat je het slachtoffer bent van verkeerde informatie. Niet geweest, je bent NU het slachtoffer.
Laat ik het maar weer eens punt voor punt nalopen, dan weet je hoe de vork aan de steel zit want mijns inziens is jouw “aangeboren ‘neus voor onwaarheden” aan een APK keuring toe. Maar goed hier komt de calibratie zal ik maar zeggen:
9fornews 
Dacht je nou werkelijk dat alvorens ik in zee ben gegaan met Teuben ik geen onderzoek heb gedaan? Wat Wasbauer deed was een contract maken voor het beheer van de niburu.nl website en heeft daarbij ANton zonder dat deze dat wist de transfer papieren laten tekenen. Dat is bekend al ook al bewezen ontkracht daar Stichting Internet Domein Registratie het domein heeft bevroren in afwachting van overdracht terug naar Anton. Het wachten daarop is op een vernieuwde ID kaart van Anton’s wederhelft die mede eigenaar is van stichting Niburu en dus ook moet tekenen en een kopie ID inleveren.
Dat is ook de reden waarom Wasbauer de naam 9fornews in het leven heeft geroepen omdat hij weet dat Niburu.nl op elk moment kan worden ontnomen. Dat ten eerste.
Hier heb je nog wat feiten:
1. Stichting Niburu is nog steeds eigendom van Anton Teuben
2. Het merkrecht op de naam Niburu is nog steeds van Anton Teuben
3. SIDN heeft in het voordeel van Teuben beslist.
Een kleine greep uit de collectie. Neem aan dat mijn punt duidelijk is.
Ten tweede blijft de rest over Wasbauer ook onverkort staan. Weet je niet wat hij allemaal op z’n kerfstok heeft? Nou ik zou zeggen kijk en huiver: https://www.youtube.com/watch?v=BGKMuDmFSew
 
Daar wil jij mee samenwerken? Zal ik me daar dan maar eens niet over uitlaten?
 
Ook is deze Tamtam niet door mij in gang gezet maar door Anton en wel op: http://intergalacticradiostation.com/content/2014/03/De-echte-mededeling-van-Anton-Teuben waar je het van Anton zelf kan lezen nog voor ik me er mee bemoeide.
 
Kijk, of en voor wie of wat jij schrijft dat moet jij helemaal zelf weten, maar ga me niet van onwaarheden lopen betichten wanneer je zelf niet eerst gedegen onderzoek hebt gedaan en reeds tot in den treure ontkrachte zaken aanhaalt. Jij tuint er nu net zo in als die andere raddraaiers en dat zegt me wel iets over die “aangeboren ‘neus voor onwaarheden”.
Verder is je reactie erg kort door de bocht. Bij gedegen onderzoek hoort”hoor en wederhoor”, je hebt mij niets gevraagd nadat je jouw “onweerlegbare”bewijs hebt gekregen. Is daar een reden voor? 
Hoop dat je idd in je artikelen beter onderzoek doet…
 
 
Mvg,
Everwijn aka. Kraven.

Uiteraard is hier in het geheel geen antwoord op gekomen en dus heb ik een laatste mail gestuurd waarin dit artikel aankondig en ook dat ik mijn mening op Urubin zou zetten. Immers dat is waar Urubin voor is.

Dus bij deze exit Egon en ik kan niet zeggen dat ik er rauwig om ben. De man contacteerde mij voor een rol als auteur hier niet andersom. En dan zo hoog van de toren blazen. Tja.

Ik wens Egon in ieder geval veel succes met het afstellen van zijn  “neus voor onwaarheden”, voor de lezers hier laat het in ieder geval zien hoeveel zout er nodig is bij het lezen van zijn artikelen.

Good riddance en nu verder met het uitbouwen van World Unity met wel betrouwbare mensen.

Kraven

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later