Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien! << Klik hier om te doneren >>

Aan iedereen die zich wil beschermen tegen de ellende die komen gaat

0
Luister naar dit Artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Na mijn vorige artikel over Hoe jij jezelf kan beschermen tegen de ellende die komen gaat, ben ik heel blij dat ik heel veel positieve reacties heb gekregen, zowel via het Telegram kanaal, als via prive berichten en zelfs email. Sterker nog, het zijn er teveel om allemaal direct op te reageren en dus doe ik dat via dit stuk.

Het is duidelijk dat er meer dan voldoende interesse is in de materie en dus ben ik begonnen met het opzetten van de community. Daarvoor ga ik Time 2 Wake Up ombouwen en die verbouwing is reeds in gang. Dat lijkt me de perfecte plek want het is duidelijk de hoogste tijd wakker te worden en stappen te nemen! Inmiddels heb ik al een forum toegevoegd en ben ik begonnen met bronnen te linken. Ik ga daar zo snel als ik kan gedetaileerde info neerzetten zodat iedereen hier aan mee kan doen. Je hoeft niets van Crypto te snappen(Want wat je nodig hebt leer ik jullie wel) en je hoeft er echt niet voor gestudeerd te hebben. Iedereen kan dit doen als je maar geduld, tijd en wilskracht hebt om door te zetten. En heel belangrijk dit gaat om crypto verdienen ZONDER geld in te leggen dat is de basis. Kost het geld, doen wij het niet. Het motto is we willen geld(Crypto) verdienen, niet uitgeven en HODL(wat zoveel betekend als vasthouden en oppotten, maar wel rente vangen)!

Op de T2W fora komen de handleidingen, strategieƫn reviews en letterlijk alles wat je nodig hebt. Vragen, opmerkingen e.d. kunnen daar op de fora worden geplaatst. Alle bronnen die ik plaats zijn bewezen betrouwbaar en gebruik ik zelf ook en deze zal ik uitbreiden naarmate ik er meer tegenkom en ik ontdek regelmatig nieuwe die ik bij gebleken betrouwbaarheid dan toe zal voegen.

U begrijpt, dit gaat me even wat tijd kosten maar ik heb de reacties gezien, gelezen en de boodschap kwam luid en duidelijk binnen: Aan het werk en publiceren die materie šŸ™‚

U kunt meekijken op T2W en de voortgang meemaken en uiteraard zal ik hier ook melden wanneer ik zover ben!

Wordt ZSM vervolgd!

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiƫle steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiƫle steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later